top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Gebruik je innerlijke kracht – Louise Hay

Na het lezen van Je kunt je leven helen was ik enorm enthousiast toen ik zag dat dit boek een vervolg had. Ik kreeg van uitgeverij Ankhhermes de kans dit boek te recenseren. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789020214796 | Druk: 14 | juli 2018 | 224 pagina's | Uitgeverij Ankhhermes


Voor het lezen:

Het eerste boek "Je kunt je leven helen" heb ik meerdere keren gelezen. Dat boek heeft me veel mooie inzichten en inspiratie gebracht. "Gebruik je innerlijke kracht" is een vervolg op haar eerdere boek en ik kan dan ook niet wachten om aan dit veelbelovende boek te gaan beginnen. De cover sluit aan op de cover van het eerste boek waardoor dat ze een mooie serie vormen. Het design is door de vrolijke kleurencombinatie en het grafische patroon opvallend, uitnodigend en verfrissend. Het weet zeker mijn aandacht te trekken. Door het geweldige eerste boek, verwacht ik dan ook veel van dit tweede deel. Ik hoop weer veel kennis en mooie inzichten van Louise Hay op te doen die me op persoonlijk vlak enorm gaan helpen en ondersteunen.

 

Het verhaal:

Wie ben je? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Om een eerlijk antwoord te krijgen dien je naar binnen te keren, maar hoe doe je dat? Louise Hay laat in dit boek zien hoe we op een liefdevolle manier onze innerlijke kracht kunnen vinden en dat deze ons de weg kan wijzen naar een goede gezondheid en de juiste keuzes in ons leven. Met dit boek kan je leren hoe dat je jezelf lief kan hebben, waardoor dat je beperkende patronen los kan laten en kan leren vertrouwen op je innerlijke kracht.

 

Mijn ervaring:

Louise Hay heeft een enorm fijne, vlotte en inspirerende manier van schrijven, hierdoor word ik als lezer gelijk enthousiast en neemt ze me zonder moeite mee in haar verhaal. Ze schrijft toegankelijk, waardoor haar verhaal voor iedereen te begrijpen en te volgen is.


Het boek dat duidelijk aansluit op haar eerste deel is ook goed los te lezen. Ze weet haar verhaal goed op te bouwen en te onderbouwen, waardoor dat je goed begrijpt waarom bepaalde stappen nodig zijn. Louise Hay vertelt ook haar eigen kwetsbare en persoonlijke verhaal dat haar hele verhaal nog krachtiger en geloofwaardiger maakt.


Het is prettig dat ze in het boek ook gelijk de tools en tips biedt zodat je zelf aan de slag kan gaan met deze kennis en inzichten. Met name de verschillende affirmaties en meditaties bevallen me erg goed en die zal ik zeker blijven gebruiken. De enorm inspirerende quotes en inzichten waarmee Louise Hay ieder hoofdstuk start zetten me aan het denken en zijn een mooie inleiding op het hoofdstuk dat volgt.


Het boek heeft aan mijn hoge verwachtingen weten te voldoen. Het boek is een prachtige aansluiting en aanvulling op haar eerdere boek. Ik heb er enorm veel inzichten en inspiratie uit kunnen halen. Ook weet ik zeker dat ik ook dit boek vaak zal herlezen.


Het is absoluut een aanrader voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is. Het boek is echt toegankelijk, toepasbaar en enorm inspirerend. Ik weet echt zeker dat je hiermee je innerlijke kracht kan versterken.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page