top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Happy Days – Gabrielle Bernstein

Ik was gelijk enorm geïnteresseerd toen ik zag dat dit boek ging verschijnen. Van Lev. Uitgevers kreeg ik de kans het boek te lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789400515062 | Druk: 1 | 04 oktober 2022 | 272 pagina's Uitgever Lev. boeken | Prijs €21,99


Voor het lezen:

Toen ik de aankondiging van dit boek zag bij Lev. Uitgevers was ik gelijk nieuwsgierig. Ik kende Gabrielle Bernstein nog niet. Maar een persoonlijk boek over trauma en herstel dat vind ik persoonlijk enorm interessant. Zeker omdat ze ook werd aangekondigd als bestsellerauteur had ik er gelijk hoge verwachtingen van. Gelukkig kreeg ik van Lev. Uitgevers de kans het boek te lezen en te recenseren, dank je wel! Het boek heeft een aantrekkelijke en passende cover voor een boek dat een persoonlijk verhaal vertelt.

 

Het verhaal:

Gabrielle Bernstein neemt ons mee op een pad om trauma te helen, angst te overwinnen en liefde te koesteren. Hoe zou jou leven eruit zien als je geen angst zou hebben? Zonder spijt naar het verleden kijkt, omdat je weet dat het een doel had? Hoe zou je leven eruit zien als je je gelukkig, vredig en liefdevol zou voelen? Dit kan, Gabrielle Bernstein wijst je de weg. Ze toont ons hoe je pijn uit je verleden om kan zetten in hernieuwde kracht en vrijheid. Heel je trauma's, verleer je angsten en onthoud de liefde.

 

Mijn ervaring:

Wat een helder en inspirerend boek is dit. Gabrielle Bernstein heeft een hele prettige, heldere en open schrijfstijl waardoor je gemakkelijk mee gaat in haar verhaal. Het boek heeft een hele prettige opbouw. Waardoor ze je stap voor stap door het ontdekken van je trauma's en je triggers leidt om ze te zien, observeren en later te voelen en ermee te gaan werken. Naast haar open en persoonlijke verhaal, komt ze ook met uitleg van verschillende soorten therapie om dingen aan te pakken en staat er stap voor stap oefeningen uitgelegd om met jezelf gelijk aan de slag te gaan. De oefeningen zijn uiteenlopend van schrijven, klopoefeningen op je lichaam, meditatie etc. Hierdoor kan iedere lezer denk ik wel een oefening vinden die bij hem/haar aansluit.


Het binnenwerk is erg prettig vormgegeven, met niet te lange hoofdstukken, alinea's, paragrafen met belangrijke uitspraken en de oefeningen. Door deze indeling leest het boek ook erg prettig. Ook al is het geen boek dat je snel even uitleest, aangezien ik zelf wel de oefeningen uit het boek gelijk wilde uitproberen en voor sommige oefeningen even de tijd heb genomen.


Door het persoonlijke verhaal van Gabrielle Bernstein krijg je als lezer ook echt het gevoel dat je op een lijn komt met Gabrielle en haar herstel weet je zeker te inspireren dat deze oefeningen en manier je zullen helpen. Ik heb echt genoten van het boek en de oefeningen en raad het zeker voor iedereen aan die aan zijn haar trauma's en herstel wil werken. Ik weet zeker dat ik het boek in de toekomst nog vaak uit de kast ga pakken.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page