top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Happy hart – Agnes Klinkert

Via instagram won ik het prachtige boek van Agnes Klinkert. Ik ben enorm benieuwd naar haar boek. De naam happy hart spreekt me enorm aan. ;)

Dat het boek ook nog eens over yoga gaat, wat ik zelf geen dag over sla maakt me enorm nieuwsgierig

Nederlands | Paperback | 9789493245242 | Druk: 1 | december 2021 | 156 pagina's | Uitgeverij Palmslag


Beschrijving:

Happy Hart is hét boek dat je inspireert tot het doen en beleven van yoga. Centraal staat de Happy Hart Set, een serie lekkere yogaoefeningen waar je, met ondersteuning van de informatie en video op de website HappyHart.nu, zelf mee aan de slag kunt. Naast uitleg over de oefeningen van de Happy Hart Set staat dit boek boordevol informatie, inspiratie en tips waarmee je je eigen yogalifestyle kunt creëren. In jouw tijd en op een manier die bij jou past, want jij weet het best wat goed voor je is.

 

Voor het lezen: De cover alleen al maakt me gelijk enorm blij. De titel Happy hart lijkt wel voor mij passend gekozen. Ook de kleuren van de cover roze en groen, mijn favoriet maken het feestje compleet. En dan gaat het ook nog eens over yoga, iets wat voor mij een dagelijks geniet en feest momentje is.


Conclusie:

Wat me gelijk opvalt is dat dit boek anders is dan de meeste andere boeken. Qua vormgeving is het ook van binnen meer qua design en vormgeving te vergelijken met een tijdschrift. De vrolijkheid spat er aan alle kanten vanaf. Per hoofdstuk speelt een nieuw kleur en onderdeel de hoofdrol.


Agnes vertelt ons op een hele leuke, korte en krachtige manier over verschillende yoga oefeningen, het doel, waar we op moeten letten, ook heeft ze daar nog vaak een informatief of persoonlijk verhaaltje bij, aangevuld met leuke lees en luistertips en hele leuke recepten. Wat ook erg leuk is, is dat in het boek een code zit waarmee je op haar website www.happyhart.nu nog meer informatie, filmpjes en meditaties op kan zoeken. Alles is heel toegankelijk en ik denk voor iedereen te doen en haalbaar.


Aangezien mijn dag altijd al start met yoga, was het leuk om eens te lezen wat de bepaalde poses eigenlijk precies doen voor en met je lichaam. Hierdoor kan ik als ik nu op mijn yoga-matje stap bewuster in mijn lichaam bezig zijn met wat de pose voor mijn lichaam betekent.


Door de vormgeving, de korte, vlotte schrijfstijl van Agnes spat de vrolijkheid en de overtuiging dat yoga een dagelijks feestje en je een happy hart van er zeker vanaf.

Ik heb genoten van het mooie boek en mijn hart is er zeker te weten happy van geworden!!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
83 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page