top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

How to be the love you seek – Nicole LePera

Na het lezen van het fantastische boek How to do the work, tijd voor haar tweede boek

Nederlands | Paperback | 9789043931175 | 23 november 2023 | 352 pagina's Kosmos uitgevers | Prijs 24,99


Voor het lezen:

Na het lezen van het fantastische boek How to do the work, een boek dat ik al minimaal vier keer gelezen heb, ben ik dolblij dat nu ook dit boek van haar vertaald in het Nederlands is verschenen. Ik heb het dan ook direct gekocht en ik kan niet wachten om ervan te gaan genieten. Ik heb erg hoge verwachtingen en ik hoop veel nieuwe kennis en inzichten op te doen.

 

Het verhaal: Holistische psycholoog Nicole LePera is terug met een nieuw boek, waarin ze nieuwe inzichten biedt naar helende relaties. Ze past haar zelfhulpmethode, waarin mentale, fysieke en spirituele gezondheid met elkaar verweven zijn, toe op relaties. Aan de hand van de laatste wetenschappelijke onderzoeken, oefeningen en praktijkvoorbeelden toont Nicol LePera de weg naar helende relaties. Ze legt je uit hoe je onvervulde behoeften uit het verleden je relaties in het nu beïnvloedt. Of het nu gaat om de relatie met je partner, familie, vrienden of collega's. Met haar holistische benadering van de psychologie laat Nicole LePera zien hoe je je wonden kan identificeren die ten grondslag liggen aan slechte relaties. Als je deze heelt, dan word je niet alleen gezonder en gelukkiger, maar verbeter je ook de relatie met jezelf en anderen.

 

Mijn ervaring:

Wauw! Wat een super leerzaam, mooi, verhelderend en inspirerend boek is dit. Voor iedereen die zijn of haar relaties met zichzelf en anderen wil verbeteren en open staat voor persoonlijke ontwikkeling, dan is dit een prachtig en goed boek dat je absoluut moet gaan lezen.


Nicole LePera heeft een hele vlotte, heldere en toegankelijke schrijfstijl. Ze schrijft alsof ze met je in gesprek is, waardoor je echt met haar op een niveau zit en haar kennis en inzichten gemakkelijk tot je neemt. Het verhaal is een combinatie van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken die ze helder en concreet verwoordt, persoonlijke verhalen, haar eigen kennis en inzichten en handvatten, tips en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Ze bekijkt dingen met een ruime blik en analyseert de besproken onderwerpen nauwkeurig en helder.


Ik ben erg onder de indruk van de holistische kijk die Nicole LePera geeft op relaties. Ze focust op het gehele lichaam, dus niet enkel de geest, maar ook de connectie met je lichaam en het spirituele. Ik kan me hier persoonlijk echt helemaal in vinden en haar woorden komen echt bij me binnen. Ik heb erg veel mooie inzichten hierdoor gekregen.


How to be the love you seek is een super leerzaam, inspirerend, toegankelijk en helder verhaal van Nicole LePera en haar holistische psychologische kijk op relaties met jezelf en anderen. Ze combineert nieuwe wetenschappelijke onderzoeken, praktijkvoorbeelden, haar eigen kennis en biedt handvatten om je relaties en inzichten te verbeteren. Mega dikke aanrader! Dit boek ga ik zeker nog vaker herlezen. 

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page