top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Je weg in de wereld – Julia Cameron

Na het lezen van de twee andere boeken van Julia, was ik ook enorm nieuwsgierig naar haar nieuwste en laatste boek.

Nederlands | Paperback | 9789400515383 | Druk: 1 | 06 september 2022 | 296 pagina's Uitgever Lev. boeken | Prijs €24,99


Voor het lezen:

Na het lezen van de twee eerdere boeken van Julia Cameron die me echt zo wisten te inspireren, wilde ik ook niets liever dan dit nieuwe boek van haar lezen. Ik heb enorm hoge verwachtingen omdat vooral 'The Artist Way' me echt heeft weten te raken en een verandering in me hebben teweeg gebracht. De cover van dit boek past ook weer prachtig bij de voorgaande delen en vooral de gouden foliedruk geeft het boek een bijzondere finishing touch waardoor mijn verwachtingen nog hoger gespannen zijn.

 

Het verhaal:

Een boek over creatieve ontwikkeling. Julia Cameron schreef al eerder de internationale besteller 'The Artist Way'.

Dit deel sluit hierop aan. In dit tweede deel gaat het over het terugvinden en herstellen van je creativiteit. Door middel van een 12-weekse reis neemt Julia ons mee hoe we ons menselijk potentieel in kunnen zetten en de wereld kunnen bewandelen met een open hart en gevoel van verwondering. Met vele nieuwe strategieën en technieken om blokkades te doorbreken, wordt je opnieuw geïnspireerd op het creatieve gebied.

 

Mijn ervaring:

Wauw! Wat heeft Julia Cameron me met dit tweede boek weer weten te inspireren en mijn creativiteit een nieuwe boost weten te geven.


Het boek is echt een perfecte aansluiting op 'The Artist Way' die ook absoluut een must-read is. Ook ditmaal volg je een 12 weken programma om je creativiteit een boost te geven en om door blokkades heen te breken. Er staan enorm veel leuke, goede en nieuwe tips en technieken in waardoor het boek echt een feest is om te lezen en mee aan de slag te gaan.


Iedere week begint met een verhaal van Julia Cameron waarop opdrachten en een weekopdracht volgt. De opdrachten zijn goed uit te voeren en weten echt te inspireren. Daarnaast bespreekt ze ook creatieve blokkades en hoe je hiermee om kan gaan. Vooral deze, waarvan ik dacht dat ik de enige was die hier last van had, waren echt enorm goed en hier had ik ook echt wat aan.


Het boek is absoluut een must-read voor iedereen die zijn of haar creatieve ontwikkeling een boost wil geven. Dit boek wist mij in ieder geval enorm te raken en ik heb er veel van geleerd en vooral enorm veel inspiratie en positiviteit van gekregen om weer mijn creativiteit in te gaan zetten en mooie dingen te gaan maken.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page