top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kies je mij? – Joy Springer

Voor kerst boeken ben ik nu helemaal te porren! Super veel zin om dit tussendoortje te ontdekken. Joy Springer super bedankt!

Nederlands | E-book | 9789461098429 | 29 oktober 2023 | 120 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij De Verhalenfabriek | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Rond deze tijd van het jaar verslind ik kerstboeken met liefde en plezier. Dus toen ik een berichtje kreeg van Joy Springer op Instagram om haar nieuwe novelle te lezen, was ik direct enthousiast. Ik heb goede verwachtingen. De vrolijke en kleurrijke geïllustreerde cover straalt absoluut een hoog feelgood gevoel uit.

 

Het verhaal:

Bibi neemt mee aan een kerstworkshop. Hiervoor moet ze op tijd in een sterrenrestaurant in Den Haag zijn. De tocht er naar toe verloopt niet vlekkeloos en Bibi komt te laat aan. Tijdens de workshop treft ze de demissionair premier van Nederland, Rutger Markus. Na jarenlang besturen treedt hij eindelijk af en heeft hij tijd voor iets anders dan alleen werk. Hun politieke mening ligt mijlenver uit elkaar, maar hun gebrek aan kooktalent zorgt voor een verbindende factor.

 

Mijn ervaring: Joy Springer heeft een enorm levendige, vlotte schrijfstijl en een heerlijk gevoel voor humor. Doordat het een heerlijk luchtig verhaal is, leest het gemakkelijk en eenvoudig weg. Het verhaal is geschreven vanuit Bibi. Bibi is een doorsnee vrouw die door haar chaotische gedrag nogal klunzig over kan komen ook is ze heerlijk direct dat het verhaal erg grappig maakt. Rutger Markus is hierin een nuchtere, zelfverzekerde en mooie tegenhanger van Bibi. Het is een heerlijk, mooi, leuk en luchtig verhaal, dat je absoluut in de kerststemming brengt en de lekkere trek opwekt. Het verhaal bevat leuke wendingen en gebeurtenissen en is, naar mijn mening, veel te snel uit. Kies je mij? Is een heerlijke, leuke en luchtige kerstnovelle. Het verhaal bevat leuke humor en brengt je ongetwijfeld in de kerststemming en je krijgt er ongetwijfeld honger van. Een erg leuk verhaal, ik ben benieuwd naar de volgende verhalen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page