top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Kus van de kreeft - Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206392 | 04 mei 2022 | 102 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Inmiddels ben ik alweer aanbeland bij het vierde deel van deze heerlijke feelgood serie van Vanessa Gerrits. De serie verloopt heerlijk, maar ik begin nu wel een beetje huiverig te worden of dat het niet weer een nieuw date-avontuur gaat zijn en of het daardoor niet wat saai of een sleur krijgt. Hopelijk gaat Vanessa Gerrits me verrassen met een onverwachte en heerlijke verhaallijn. De cover sluit weer perfect in illustratie aan bij de voorgaande delen en staat ditmaal in het teken van de kreeft.

 

Het verhaal:

De horoscoop date rubriek van Samantha is erg geliefd en ze krijgt meer en meer aandacht. Er wordt zelfs een promofilm opgenomen die in de app nog verder moet en gaat promoten. Hierdoor moeten zowel Samantha als Cedric, de software developer voor de camera, verschijnen. Bij deze nieuwe ervaring krijgt Samantha een heel andere kijk op Cederic. Voor deze keer is ze in haar column gekoppeld aan een Kreeft, het huiselijke type in de dierenriem. Daarbij besluit ze de date ook ditmaal eens anders aan te pakken. Zal er ditmaal een vonk overslaan?

 

Mijn ervaring: Het is bijzonder goed dat de verschillende delen van de Cupid-o-scoop serie perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor zit er een heerlijk algeheel verloop in de verhaallijn en zie je de personages evolueren en veranderen. Daarom is het wel een aanrader om de serie te starten bij het eerste deel. Vanessa weet me in het vierde deel te verrassen met een aangename leuke wending in de verhaallijn, namelijk het gaat niet enkel en alleen over het daten, maar er gaat ook een promofilm opgenomen worden waarin Samantha en Cederic deel aan nemen. Dit zorgt voor een heerlijke mix van gebeurtenissen en wendingen. Daarbij vond ik het ook erg vermakelijk dat Samantha niet weer koos voor een standaard date-avondje maar iets leukers had bedacht. Ook dit zorgde ervoor dat het vierde deel van deze serie een feest was om te lezen. Zeker in combinatie met de heerlijke levendige, vlotte en luchtige schrijfstijl van Vanessa Gerrits is deze heerlijk novelle weer uit voordat je het in de gaten hebt. Kus van de Kreeft is een verrassend, leuk en heerlijk vierde deel van de Cupid-o-scoop serie. Het verhaal nam leuke en verrassende wendingen die het vierde deel echt weer tot een leesfeest maakte. Door de luchtige, vlotte en levendige schrijfstijl van Vanessa Gerrits vlieg je door het verhaal en heb je deze novelle uit voordat je er erg in hebt. Ik kijk nu al uit naar deel vijf.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page