top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling – Baptist de Pape

Via Manifestatiemagazine won ik het gesigneerde boek van Kosmos uitgevers. Dank je wel

Nederlands | Paperback | 9789021593081 | 26 april 2022 | 256 pagina's Kosmos Uitgevers | Prijs €23,99


Voor het lezen:

Ik weet nog vrij weinig over manifesteren, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar om hier meer over te weten. Zeker, nu met het begin van 2024, lijkt me dit een mooi begin om deze nieuwe tool eigen te maken en in te kunnen zetten om mooie dingen dit jaar te realiseren. Het boek heeft een hele strakke cover en valt op door de knalrode kleur. Ik heb al veel goede dingen over het boek gehoord, dus ik heb hoge en goede verwachtingen.

 

Het verhaal:

Baptist de Pape belicht de keuzes en stappen die Oprah Winfrey, J.K. Rowling en Anita Moorjani in hun leven maakten om succes en overvloed te manifesteren. Ondanks dat alle drie de vrouwen een slechte startpositie hadden en slechte ervaringen in het leven, luisterden ze naar hun hart en ziel. Door hun daadkracht creëerden zij een leven dat werkelijk bij hen past. Om te manifesteren is moed nodig, maar het is voor iedereen mogelijk. Baptist de Pape leert je goed te kijken naar het leven en de keuzes van deze inspirerende vrouwen, zodat ook jij het leven kan manifesteren waarvoor je geboren bent.

 

Mijn ervaring:

Baptist de Pape heeft een super vlotte, heldere en enthousiaste manier van analyseren, schrijven en het brengen van zijn kennis, inzichten en bevindingen. Al direct in het voorwoord weet hij me enthousiast te maken naar de inzichten die hij opdeed nadat hij deze vrouwen sprak, onderzocht en het proces van manifestatie.


Het boek is opgedeeld in zeven delen die weer onderverdeeld zijn in korte hoofdstukken. Stap voor stap neemt Baptist de Pape hoe manifesteren werkt. Hij laat zien hoe Oprah Winfrey, J.K. Rowling en Anita Moorjani deze techniek gedurende hun leven inzetten om hun dromen werkelijkheid te laten worden. Hij begint bij het zien dat je een ziel bent en dat dit los staat van je ego. Ook leert Baptist de Pape je hoe je afstemt op je ziel. Aangezien hij direct handvatten geeft, versterkt dit voor mij het verhaal, want hierdoor kan ik het direct zelf in de praktijk brengen.


Hij weet me met zijn verhaal enorm te inspireren, veel te leren over hoe manifesteren werkt en hoe je het op de juiste wijze gebruikt. Het is mooi dat Baptist de Pape in zijn verhaal ook stilstaat bij het afgestemd blijven en manifesteren vanuit de juiste intenties. Ook die inzichten vond ik erg goed en sterk en hebben me echt aan het denken gezet over mijn eigen leven. Het is een boek dat ik zonder twijfel nog vaker ga herlezen.


Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling is een heel helder, mooi en inspirerend verhaal. Naast de inspirerende verhalen van deze grootheden die manifesteren gebruikten in hun leven legt Baptist de Pape ook stapsgewijs uit hoe manifesteren werkt, hoe je contact maakt met je ziel en afstemt op de juiste intenties om van daaruit te manifesteren. Hij biedt heldere handvatten zodat je ook zelf aan de slag kan. Super inspirerend!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page