top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Leeuwige liefde - Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047207634 | 26 april 2023 | 95 pagina's | Adobe ePub Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Het einde van deze fantastisch leuke en heerlijke serie is in zicht en ik ga nu genieten van het achtste en laatste deel. De cover is een blije Samantha achter haar laptop, ditmaal op een oranjerode achtergrond. Ook dit laatste deel sluit hiermee perfect aan op de rest van de serie. Ik hoop op een mooi en spetterend einde.

 

Het verhaal:

In het achtste en laatste deel is Samantha wel klaar met het dierenriem daten. Zeker nu haar relatie met Cedric serieuze vormen begint aan te nemen. Hoe moet het nu met haar column? Haar baas heeft gelukkig een goed idee en Samantha krijgt de kans de astrologie in te ruimen voor de entertainment rubriek. Samantha ziet het wel zitten om zichzelf onder te dompelen in celebrity land. Alleen blijkt al snel dat ze dit samen moet doen met one night stand en collega Samuel. Kan ze dit op professionele wijze aanpakken? En hoe zou Cedric op dit nieuws reageren? Als haar beste vriendin en huisgenoot ook nog eens besluit naar de andere kant van het land te verhuizen, vraagt Sam zich af of ze niet ook een break nodig heeft.

 

Mijn ervaring: Het achtste en laatste deel sluit weer goed aan op deel zeven. Hoewel deel zeven voor mij al wel voelde als het plot en de ontknoping van de serie, ervaar ik het achtste en laatste deel enigszins als het epiloog van de serie. Vanessa Gerrits weet me wel met haar simpele, levendige en vlotte schrijfstijl weer gemakkelijk mee de verhaallijn in te nemen. In het laatste deel wordt de serie op mooie wijze volledig en compleet afgerond. Er wordt op mooie en sterke wijze vorm gegeven aan hoe de relatie van Samantha en Ceric vervolgt. Wat er gebeurt nu het dierenriem daten geen optie meer is voor Samantha en haar leven en werk nieuwe vormen aanneemt. Ook haar beste vriendin en huisgenoot gaat een nieuwe stap in haar leven tegemoet. Deze elementen zijn op mooie en sterke wijze in het laatste deel verwoord, waardoor alles goed wordt afgerond. Leeuwige liefde is het achtste en laatste deel van de Cupid-o-scoop serie van Vanessa Gerrits. Op mooie wijze weet Vanessa met dit laatste deel, dat enigszins aanvoelde als een epiloog, de serie op mooie en heerlijke wijze afgerond en de puntjes op de i gezet. Ik heb genoten van deze heerlijke en humoristische feelgood serie. Echt een aanrader om te gaan lezen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page