top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Licht leven – Nanne van der Leer

Ik ben helemaal fan van de inspirerende gedichten van Nanne van lief leven. Ik heb dan ook haar eerste gedichtenbundel en meerdere gedichtjes van haar ingelijst in mijn huis hangen. Ik ben enorm nieuwsgierig naar haar boek.Nederlands | Paperback | 9789400512405 | Druk: 1 | juli 2020 | 224 pagina's


Beschrijving:

Leef jij ook in je hoofd? Zit je vast in je gedachten, die maar rond blijven malen? Blokkeert jouw angst of angsten dat je niet voluit durft te leven en je dromen en doelen na te streven? Dan is er tijd voor meer licht in jouw leven.

We zijn geboren om te stralen. Ons leven hoeft helemaal niet zo zwaar te zijn als we het vaak denken te voelen. We vergeten om in verbinding te staan met ons lichaam, onze intuïtie te volgen, om vertrouwen te hebben en te vergeten wie we in de kern zijn en wat we willen. Met dit boek komt daar tijd voor verandering in.

‘Waar licht is, is geen duister’ – Nanne

We volgen de persoonlijke reis van Nanne die in 2015 zichzelf compleet kwijtraakt in Bali. Gevangen in haar hoofd die vol gedachten, angsten en oude herinneringen en pijn zit die ze nooit heeft aangepakt. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om zichzelf en haar leven te veranderen en met zichzelf aan de slag te gaan. Ze gaat opzoek naar haar echte ik en pelt alle lagen, overtuigingen en angsten van zichzelf om tot haar kern te komen.

Ze bundelt haar 5 jaar durende reis en deelt de lessen die ze geleerd heeft in een methode voor een Licht Leven.

 

Voor het lezen:

Nanne weet me met haar mooie gedichten altijd te raken dus ik ben nieuwsgierig naar haar boek. De cover ademt al helemaal het Nanne gevoel, dus dat belooft vast iets moois.


Tijdens het lezen: Het boek leest heerlijk weg. Nanne weet dingen krachtig, helder en nuchter te verwoorden. Ook weet ze me vaak tot in de kern te raken met haar woorden.


Conclusie: Het boek is gewoon echt een aanrader! Voor iedereen die op zoek is naar heldere, krachtige en inspirerende woorden voor een lichter leven, dan moet je dit boek van Nanne lezen. Het boek leest heerlijk weg. Naast haar eerlijkheid en haar enorm persoonlijke verhaal weet ze veel handvaten en inzichten te geven over de reis die ze zelf heeft gemaakt. De manier waarop ze de handvaten toereikt vind ik ook erg prettig. Zoals sommige boeken je vertellen, als dit moet je doen om van A naar B te komen. Laat Nanne zien wat dit voor haar deed en deelt ze de kennis, maar laat ze het open of je hier zelf iets mee moet of wilt doen. Ik heb al echt vele boeken over persoonlijke ontwikkeling gelezen, maar buiten de mooie inzichten en handvaten wist door het persoonlijke verhaal van Nanne me echt te raken. Het is echt een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan een Lichter leven!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page