top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Mijn Vegas bruidegom – Piper Rayne

Van Sisters Press kreeg ik ook het tweede deel van deze nieuwe romance serie. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 1230007291999 | 08 maart 2024 | Adobe ePub Uitgeverij Sisters Press | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na het lezen van Mijn mooie buurvrouw, en Mijn bijna ex-vrouw heb ik onwijs veel zin om aan het derde en laatste deel van deze mooie serie te beginnen. Het mooie van de vorige twee delen, is dat de romanceverhalen ook wel enige achtergrond en diepgang hadden, waardoor het naast het mooie liefdesverhaal het verhaal ook wat inhoudt had. Dat hoop ik dus ook voor dit derde en laatste deel.

 

Het verhaal:

Nikki is naar Las Vegas gekomen voor een heerlijk kort ontspannen meidenuitje. Maar die ochtend wordt ze wakker als getrouwde vrouw. Ze had gehoopt te kunnen vluchten, maar Logan is er al snel achter waar ze woont en komt naar Sunrise Bay in Alaska. De nieuwe echtgenoot van Nikki is niemand minder dan MMA-kampioen Logan Stone. Hij wil graag het huwelijk een kans geven en vertelt Nikki dat in het bijzijn van de hele familie en de halve stad. Nikki en Logan zijn twee tegenpolen, maar Logan sluit een deal met Nikki. Samen doen alsof ze drie maanden gelukkig getrouwd zijn, in ruil voor een podcastopname. Al snel blijkt dat er in korte tijd veel dingen kunnen veranderen...

 

Mijn ervaring:

Piper Rayne heeft zo'n heerlijke levendige en sfeervolle schrijfstijl, dat het verhaal heerlijk en vlot wegleest en zowel de personages als het verhaal met veel gevoel zijn neergezet.


We volgen het verhaal van Nikki en Logan. Nikki kennen we al uit eerdere delen en Logan is daarentegen een nieuw en nog onbekend personage. De twee personages zijn elkaars tegenpolen, wat zorgt voor een knetterend en bijzonder verhaal. Doordat je het verhaal leest vanuit beide personages, en ze zich lange tijd niet open durven te stellen voor elkaar, is het intrigerend om te zien hoe de personages denken en welke onuitgesproken gevoelens ze met zich meedragen. Ook weet Piper Rayne in dit deel de personages een mooie achtergrond te geven. Het verhaal kent wat minder diepgang dan 'Mijn bijna ex-vrouw', maar toch weet het verhaal en de mooie personages me te pakken.


Het verhaal heeft een fijne, leuke en mooie verhaallijn. Het is erg grappig hoe Nikki en Logan ontdekken dat ze als twee onbekenden in een dronken bui getrouwd zijn. Er ontvouwt zich een mooi verhaal met bijzondere wendingen en gebeurtenissen en een prachtig en ontroerend einde.


Mijn Vegas bruidegom is een mooi, leuk en goed laatste deel van de driedelige romance serie. Deel twee, Mijn bijna ex-vrouw blijft mijn favoriet van de drie. Maar het is weer een heerlijk sfeervol, vlot en levendig geschreven verhaal. De twee hoofdpersonages die tegenpolen zijn, zijn goed neergezet. Waardoor je met hen opgaat in het mooie verhaal. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page