top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Onder surveillance – Danielle Carson

Na lang wachten is het eindelijk tijd voor deel 3. Ik kreeg de kans om mee te doen aan de blogtour van dit boek waar ik met smacht op zit te wachten. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789402768695 | 09 mei 2023 | 263 pagina's | Adobe ePub HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na lang wachten was het eindelijk tijd om van het derde deel te gaan genieten. Aangezien deel 1 en deel 2 stond ik echt te stuiteren om te gaan genieten van het verhaal van Keith, want deze steamy hotboy wist al in de vorige delen mijn hart sneller te doen slaan. De cover sluit perfect aan op de twee voorgaande delen van de serie. Ditmaal met als themakleur blauw. Ik heb hoge verwachtingen na voorgaande delen en ik hoop zelfs stiekem dat dit derde deel weer een beetje beter gaat zijn dan de vorige delen.

 

Het verhaal:

Hij is de knapste rechercheur van New York. Zij wil gerechtigheid.

Na de verhalen van Violet, Nick en Allison is het nu tijd voor het verhaal van Keith. Iedereen om Keith heen heeft de liefde gevonden, hierdoor voelt rechercheur Keith zich eenzaam, ook hij hunkert naar een fijne relatie. Als afleiding stort hij zich volledig op zijn werk. Als Keith op een avond een mysterieuze dame ontmoet, kan hij haar na die heerlijke avond niet meer uit zijn hoofd krijgen. Welk geheim draagt zij met zich mee? Ava Monroe speelt al jaren de rol van toegewijde en beeldschone burgemeestersvrouw, alleen achter de gesloten deuren gaat het er helaas heel anders aan toe. Niemand weet hiervan. Al krijgt Keith snel zijn vermoedens. Kan zij hem vertrouwen? En kan hij haar helpen om gerechtigheid te krijgen?

 

Mijn ervaring:

Om maar even gelijk met de deur in huis te vallen. Wauw!! Dit deel overtreft alle vorige delen. Het derde deel kan als losstaand deel gelezen worden, maar geloof me, de andere delen wil je ook echt zeker lezen. Ook al kende we het personage Keith al van de twee vorige delen, in dit deel weet Danielle Carson Keith nog verder en beter uit te diepen, daarbij is Ava een nieuw personage die ze op prachtige wijze in de verhaallijn introduceert neerzet en je als lezer ook echt in op kan gaan. Danielle Carson schrijft enorm levendig, vooral haar sterke dialogen zorgen ervoor dat je helemaal in het verhaal opgaat. Daarbij schrijft ze ook vlot en krachtig en weet ze een perfect tempo in de verhaallijn te brengen, waardoor stoppen met lezen een onmogelijk opgave is. Ditmaal weet ze een enorm sterke, originele, spannende, steamy maar ook aangrijpende verhaallijn neer weten te zetten. Dit verhaal kent een perfecte balans tussen spanning en romance én een ongelofelijk mooi en goed verhaal. Daarbij kan ik het enorm waarderen dat Danielle Carson het taboe onderwerp van huiselijk geweld op een aangrijpende, realistische en mooie manier in de verhaallijn weet te brengen, zonder dat het verhaal hierdoor te zwaar wordt. Daarbij weet Danielle ook een prachtig einde aan het verhaal te maken, waardoor je het boek met een lach en zucht dichtslaat. Onder surveillance, het derde deel van de New York Finest serie van Danielle Carson is het beste en gaafste deel tot nu toe. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik van het begin tot het einde genoten heb van het verhaal dat een heerlijke combinatie bevat van spanning, hot romance en een goed verhaal. Daarbij is het vlot en levendig geschreven waardoor stoppen met lezen niet mogelijk is. Het is een dikke, dikke aanrader en ik kan dan ook niet wachten op het vierde en laatste deel van deze fantastische serie!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page