top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Ramkoers naar romantiek – Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206330 | 04 mei 2022 | 95 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Ik lees enorm graag feelgood, zeker feelgood series. Inmiddels is al het zevende of achtste deel van deze serie verschenen, dus werd het de hoogste tijd om me ook aan deze serie te gaan wagen. Ik kreeg van Loft Books het recensie-exemplaar. Super bedankt. Ik ben erg benieuwd naar de schrijfstijl van Vanessa Gerrits, want ik heb nog niet eerder een van haar boeken gelezen. De cover is door de vrolijke illustratie enorm uitnodigend en geeft absoluut het feelgood gevoel.

 

Het verhaal:

Samantha werkt bij het toonaangevende vrouwentijdschrift Lyf & Styl, ze wil graag meer dan enkel de horoscoop voorspelling die haar opgedragen wordt uit te werken. Wanneer ze vraagt om een grotere uitdaging, biedt ze haar een mooie kans. Het tijdschrift wil de horoscooprubriek uitbreiden met een column over de nieuwe datingapp Cupid-o-scoop. Samantha mag deze app testen en in de column schrijven over haar date ervaringen. Ze stemt in om haar carrière een boost te geven, maar blijft sceptisch. Wat een onzin om je ware liefde te vinden met een liefdeshoroscoop, toch?

 

Mijn ervaring: Al na de eerste paar pagina's zit ik heerlijk in het verhaal en ga ik op in het verhaal van Samantha. Vanessa Gerrits heeft absoluut een feelgood schrijfstijl, ze schrijft vlot en krachtig en weet met haar dialogen het verhaal heerlijk levendig te maken.


De verhaallijn is een heerlijk, leuke en luchtige verhaallijn. Daarbij kent het verhaal de nodige humor waardoor het echt een verhaal is dat je met een lach leest. Het leven van Samantha neemt leuke wendingen, waardoor het verhaal geen moment verveelt. En voor je het weet is het verhaal ook alweer uit, want het is maar een kort verhaal. Het einde geeft een mooie opening naar het tweede deel van deze serie.


Ramkoers naar romantiek is een heerlijke en luchtige korte feelgood. Het is het eerste deel van een veelbelovende serie. Vanessa Gerrits heeft een vlotte schrijfstijl, vol humor, waardoor je het verhaal echt met een lach leest. Ik ben enorm benieuwd naar het tweede deel.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page