top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Self Love Coffee – Kristen Helmstetter

Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en ik ben altijd op zoek naar manieren om meer compassie en positieve energie te krijgen in mijn leven. Daarom kwam dit prachtige leesexemplaar van Kosmos uitgevers ook als een geschenk uit de hemel. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789043929288 | 25 juli 2023 Kosmos Uitgevers | Prijs €10,99


Voor het lezen:

De grappige titel vind ik enorm uitnodigend voor het boek dat gaat over compassie, zelfvertrouwen en positieve energie. De kleuren en de illustratie geven enigszins een feelgood gevoel dat eigenlijk wel enorm past bij dit non-fictie boek. Ik ken Kristen Helmstetter nog helemaal niet, maar ik ben enorm benieuwd naar haar kennis, inzichten en tips en tricks om meer self love in mijn leven te creëren.

 

Het verhaal:

Begin elke dag positief, vol zelfvertrouwen en een lach van oor tot oor. Met dit boek van Kristen Helmstetter laat ze zien hoe dit leven mogelijk is. En dat in slechts 5 minuten.

Ben jij je bewust van je innerlijke stem en de negatieve gedachten die dagelijks door je hoofd spoken? Maak hier een einde aan met positieve overtuigingen. Koffie met zelfliefde is een krachtige, levens veranderende routine die maar 5 minuten per dag kost en je tijdens een kop koffie kan doen. Je transformeert je leven en verbetert je zelfvertrouwen en je vergroot je geluksgevoel. Het boek bevat alle handvatten om intenties te zetten, affirmaties te formuleren, doelen te stellen, en slechte gewoonten om te buigen voor meer geluk, zelfvertrouwen, zelfcompassie en succes!

 

Mijn ervaring:

Het boek is enorm helder, vlot, open en toegankelijk geschreven. Het is enorm leuk dat Kristen Helmstetter ook haar eigen persoonlijke weg, ervaringen en struggles tijdens deze weg met je deelt in haar verhaal. Ook weet ze haar verhaal enorm enthousiast, positief en overtuigend te brengen, wat ervoor zorgt dat je als lezer ook enthousiast en geïnspireerd raakt.


Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel legt Kristen Helmstetter uit wat koffie met zelfliefde is en hoe dat koffie met zelfliefde uitgevoerd kan worden en welke doelen en veranderingen koffie met zelfliefde kan bewerkstelligen en hoe je je koffie met zelfliefde op jou persoonlijk kan afstemmen. Ze doet dit door middel van (wetenschappelijke) onderzoeken, persoonlijke ervaringen, inzichten, kennis en enorm veel tips en tricks en handvatten. Hierdoor is het verhaal een mengelmoes van, maar wordt het door de kennis die ze deelt, haar persoonlijke verhaal en de handvatten en tips wel gelijk een verhaal dat je direct kan toepassen op je eigen persoonlijke wijze. Wel valt ze voor mij persoonlijk iets te vaak in herhaling, al zo zegt ze zelf, is dat een manier waardoor je de informatie opslaat en niet vergeet.


In het tweede gedeelte heeft Kristen Helmstetter hele scripts uitgewerkt van koffie met zelfliefde om bepaalde doelen te behalen, zoals een verandering van een gewoonte, fitness en afvallen, romantische relaties en zelfs een speciaal voor kinderen. Deze scripts kan je, indien gewenst, stap voor stap volgen en zijn helder en concreet beschreven.


Self Love Coffee is een leuk, inspirerend en motiverend boek dat je stap voor stap op weg helpt op enorm eenvoudige, makkelijke en toegankelijke wijze om meer compassie, zelfvertrouwen en positieve energie in je leven te krijgen. Door de combinatie van wetenschappelijke kennis, persoonlijke ervaring en alle handvatten is het een boek waarmee je ook direct zelf aan de slag kan. Daarbij bevat het boek ook scripts die je stap voor stap kan volgen, waardoor je gemakkelijk je doelen kan bereiken. Een leuk en inspirerend boek!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️


4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page