top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Tekens van het universum – Denise Linn

Mijn spirituele interesse is groot, dit boek ‘Tekens van het universum’ trok enorm mijn aandacht om een beter inzicht te krijgen op de kleine dingen die in je leven gebeuren.

Nederlands | Paperback | 9789020217964 | Druk: 1 | juni 2021 | 310 pagina's | Uitgeverij Ankhhermes


Beschrijving:

‘Tekens van het universum’ van Denise Linn is een krachtige gids om beter te begrijpen wat het universum je te vertellen heeft.


Je leert meer over de rijke symboliek van tekens, een gids met hoe dat je om tekens kan vragen en hoe dat je deze kan interpreteren en daarnaast bevat het ook nog eens een heel uitgebreid woordenboek van heel veel verschillende tekens.


Sta jij open voor het zien van toevalligheden, voorgevoelens, synchroniciteit en andere bijzondere tekens, zoals het vaak zien van dubbele getallen, of de kracht van verbeelding. Leer de tekens die op je pad komen te zien, te herkennen en in te zetten als wegwijzers in je leven.

 

Voor het lezen:

De cover is echt prachtig. Het is een zwarte cover met daarop kleine vlinders, libelles, motjes en bijen die vanuit het midden het heelal in vliegen. In het geel springt de titel op de zwarte cover er enorm uit. In licht roze zijn de schrijfster en de ondertitel te lezen. De cover is enorm uitnodigend en maakt me bewust dat ik er de tijd voor neem de kleine details waar te nemen. Ik verwacht dat dit boek me meer bewust gaat maken van de kleine dingen die er in ons leven gebeuren en ik daar met wat meer bewondering en met nieuwsgierigheid naar ga kijken.


Tijdens het lezen:

Het verhaal is opgedeeld in 5 delen.

- Hoe werken de tekens

- Een teken krijgen

- Vragen om een teken

- De interpretatie van de tekens

- Woordenboek


Conclusie:

Het is een enorm bijzonder en origineel boek. Het boek is wat anders dan de meeste doorsnee boeken. Het is een complete verzameling van hele persoonlijke verhalen, oefeningen om te vragen om een teken voor een bepaalde vraag die in je leven speelt en manieren hoe dat je een teken kan interpreteren. Tot slot volgt nog een woordenboek waarin dat je de betekenis van een teken dat je krijgt kan opzoeken.

Het boek leest wel lekker weg, ondanks het kleine lettertype. De schrijfstijl is vlot en krachtig. Het boek is echt een toegankelijk boek geworden wat denk ik een vrij breed publiek zal aanspreken, hoewel je er natuurlijk wel voor open moet willen staan om de dingen te zien die in je leven op je pad komen.

Het boek was voor mij een leerzaam en enorm inspirerend boek. Het gaf me nieuwe inzichten en nieuwe invalshoeken hoe dat je een situatie of teken kan bekijken en er mee om kan gaan.

Voor iedereen die open staat voor spiritualiteit raad ik dit mooie boek zeker aan om een keer te lezen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page