top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Vertrouw op je timing – Alice Bell

Een boek dat voor mij een hele nieuwe ontdekking gaat worden. Uitgeverij Volt super bedankt voor het recensie-exemplaar.

Nederlands | Hardcover | 9789021487724 | 28 november 2023 | 264 pagina's Uitgeverij Volt | Prijs €20,00


Voor het lezen:

Ik weet nog enorm weinig over astrologie, maar bij het zien van dit boek werd direct mijn nieuwsgierigheid en interesse gewekt. Ik hoop dat er met het lezen van het boek een hele nieuwe en verrassende wereld voor me open gaat, ik meer over mezelf en de gebeurtenissen kan leren en zeker op het gebied van relaties en de liefde komt goed advies wel van pas. Wie weet kan ik zo wel mijn grote liefde vinden.

 

Het verhaal:

Vogue-astrologe Alice Bell laat je zien hoe je je geboortehoroscoop kan gebruiken om je door je liefdesleven heen te navigeren. Wat is jouw liefdestaal, wat trekt je aan in mensen, wat voor partner past het beste bij jou en wat heb jij nodig? Omdat Alice Bell zelf teleurstellingen ervaarde in de liefde, wendde ze zich tot de astrologie en de positie van de hemellichamen om te onderzoeken welke invloed het moment van haar geboorte voor invloed heeft op haar liefdesleven. Ze kreeg hierdoor verrassende inzichten over zichzelf en de diepere wensen op het gebied van relaties en intimiteit. In dit boek deelt ze haar kennis zodat jij ook inzicht krijgt over jouw liefdesleven. Hierdoor leer je het type relatie te vinden dat bij je past. Wanneer je al een relatie hebt kan dit boek de sterke en zwakke aspecten blootleggen zodat je je relatie kan verdiepen.

 

Mijn ervaring:

Alice Bell weet me door haar inleiding en persoonlijke verhaal erg enthousiast en nieuwsgierig te maken, daarbij weet ze, doordat ze zich zo open opstelt, heel erg met je op één lijn te gaan zitten. Het voelt als het ware alsof je met een vriendin in gesprek bent, wat erg prettig is en vertrouwelijk voelt.


Het boek heeft een hele duidelijke en heldere opbouw waarmee je, ook als je zoals ik nog weinig over je geboortehoroscoop weet, het toch erg goed kan volgen. Het is erg toegankelijk en op concrete wijze geschreven en het is geen zweverig verhaal. Wel merkte ik, dat als je dit boek gaat lezen, het erg handig is als je een computer of telefoon bij de hand hebt om direct de aanwijzingen over je geboortehoroscoop op te kunnen zoeken. Hierdoor weet je direct wat voor jou van toepassing is. Wat mij enorm verraste en misschien in bepaalde opzichten ook wel confronterend was, was dat zo goed als alles klopte over mij.


Naast dat Alice Bell ook duidelijke uitleg geeft over je complete geboortehoroscoop zoomt ze later in op het familie en relatie gedeelte. Hierdoor weet Alice Bell je erg veel inzichten te geven in jezelf, de liefde die je zoekt, de liefde die je aanvult en wat er wel en niet bij je past. Ook word je door deze kennis bewust van je sterke en zwakkere kanten.


In deel 3 leert Alice Bell je geboortehoroscopen vergelijken met je partner. In dit geval kon ik dit niet doen als single, maar in de toekomst lijkt me dit een mega interessant onderzoek. In het laatste deel, focust Alice Bell zich op de toekomst van het relatiegebied. Welke sterrenbeelden staan in welke huizen de komende maanden/jaren en wat betekent dit voor jou?


Vertrouw op je timing is een enorm interessant, leerzaam en toegankelijk boek. Ook voor de leek, als ik, was het boek goed te volgen. Alice Bell schrijft enthousiast, vlot en helder en neemt je stap voor stap meer door het lezen van je geboortehoroscoop, de focus op de liefde, familie en relaties, het vergelijken van geboortehoroscopen en een blik op de toekomst. Ik heb enorm veel over mezelf en op het gebied van de liefde geleerd. 


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page