top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Week van de waterman – Vanessa Gerrits

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze feelgoodserie te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047206354 | 04 mei 2022 | 99 pagina's

Adobe ePubUitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Na het lezen van het eerste deel van deze serie, ben ik enorm nieuwsgierig hoe het verder gaat met het liefdesleven van Samantha. Gaat het haar lukken om met een datingapp haar prins op het witte paard te vinden. Ik kreeg ook van Loft Publishing het tweede deel als recensie-exemplaar. Dank je wel. Ik heb hoge verwachtingen, aangezien deel één erg leuk was, en ik ben erg nieuwsgierig of Vanessa Gerrits de verhaallijn op hetzelfde niveau kan houden. De cover is een leuke en kleurrijke opvolging op het eerste deel en ze sluiten mooi op elkaar aan.

 

Het verhaal:

Week van de waterman, is het tweede deel van de Cupid-o-scoop serie. Na de moeizame en mislukte eerste date pogingen van Samantha is het tijd voor de tweede date. Haar online column waarin ze schrijft over haar date avonturen wordt goed ontvangen en dit geeft haar dan ook moed om zich aan de tweede date te wagen. Samantha wordt ditmaal gekoppeld aan een waterman. Die een gezellige en spontane prater blijkt. Voor het eerst sinds jaren voelt ze kriebels van verliefdheid. Misschien gaat het haar toch lukken om op deze wijze de ware te vinden. Toch krijgt ze twijfels? Loopt ze niet te hard van stapel?

 

Mijn ervaring: Het is enorm leuk om het personage Samantha te zien groeien en ontwikkelen. Dat heeft Vanessa Gerrits op prachtige wijze weten te doen, en je ziet dan ook als lezer dat Samantha beetje bij beetje meer zelfvertrouwen krijgt in haar acties en date avonturen. Daarbij weet Vanessa Gerrits het verhaal enorm vlot, levendig en boordevol humor te brengen.


De verhaallijn is een leuke en mooie opvolging op het eerste deel van de serie. Ze weet mooi verder te bouwen op de basis die je als lezer in het eerste deel hebt gelegd. Het verhaal neemt opnieuw leuke, grappige en hilarische wendingen waardoor het verhaal je enorm vermaakt en je door het verhaal heen vliegt. Voor je het weet heb ik ook al weer het tweede deel van deze heerlijke serie uit.


Week van de waterman, is een prachtig en enorm leuk tweede deel van de Cupid-o-scoop serie. De verhaallijn volgt zich mooi op en Vanessa weet leuke en grappige wendingen in de verhaallijn te brengen waardoor het wederom een heerlijk en leuk verhaal is waarvan je echt geniet. Ik kijk nu al uit naar het derde deel van deze serie.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page