top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Word volwassen, Eve Brown – Talia Hibbert

Eindelijk is dan het laatste deel van de serie verschenen. Gelukkig kon ik het boek bij Bibliotheek Eindhoven krijgen en kan ik ook van het laatste deel gaan genieten.

Nederlands | Paperback | 13 september 2022 | 368 pagina's | Uitgeverij Zomer&Keuning | Prijs €16,99


Voor het lezen:

Na het lezen van 'Zussen Brown deel 1; Zoek het uit Cloe Brown' en Snap de hint, Dani Brown stond natuurlijk ook deel 3 op mijn wishlist. Ook de laatste cover sluit prachtig aan op de voorgaande twee delen van de serie. Ik vind de covers erg aantrekkelijk. De typografie is bij alle drie de delen gelijk gehouden en alleen qua kleur en verschillende illustraties (maar wel dezelfde stijl) is gewisseld. Ik heb na deel 1 en 2 hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Het laatste deel in de Zussen Brown-serie van Talia Hibbert.

'Word volwassen, Eve Brown' van Talia Hibbert gaat over Eve, de wildste van de drie zussen Brown. Hoe ze ook haar best doet om alles goed te doen, het gaat altijd mis. Wanneer ze een dure bruiloft van iemand verpest, wordt het haar ouders te veel. Tijd dat Eve volwassen wordt! Ze solliciteert bij de bed & breakfast van Jacob Wayne, maar hij ziet dat niet zitten. Totdat Eve hem aanrijdt met haar auto en hij zijn arm breekt. Binnen no time is Eve zijn leven binnengedrongen. Hoe meer tijd ze met elkaar spenderen, hoe dichter ze naar elkaar toe groeien.

Met 'Word volwassen, Eve Brown' sluit Talia Hibbert de Zussen Brown-serie af. Eerder verschenen ook 'Zoek het uit, Chloe Brown' en 'Snap de hint, Dani Brown'.

 

Mijn ervaring:

Het is even geleden dat ik de vorige twee delen las, maar daar is niks van te merken zodra ik de eerste bladzijden gelezen heb. Daarnaast is het boek ook goed te lezen zonder dat je de twee voorgaande delen gelezen hebt, maar geloof me, ook die wil je lezen. Ditmaal het verhaal van de derde zus, Eve Brown. Het is enorm leuk dat je zo alle drie de karakters door de verschillende delen enorm goed leert kennen. De schrijfstijl van Talia Hibbert is vlot, krachtig en ze weet enorm beeldend en met veel humor te schrijven. Hierdoor heb ik vaak hardop zitten lachen.


Vanaf de eerste bladzijde werd ik gegrepen door de heerlijke unieke persoonlijkheid van Eve en vond ik haar gelijk echt geweldig en kon ik enorm in haar verhaal opgaan. Talia Hibbert heeft dit karakter op zo'n geweldige en vooral unieke manier neergezet dat ik niet anders dan enorme sympathie voor Eve kan hebben. Ook het karakter Jacob heeft Talia Hibbert enorm goed neer weten te zetten, zijn persoonlijkheid is totaal verschillend van Eve en dat maakt het verhaal extra goed. Talia Hibbert weet in haar verhalen echt unieke en authentieke personages neer te zetten wat ik echt geweldig vind. Daarnaast weet ze ze ook tijdens het verhaal enorm goed te laten evolueren.


De verhaallijn is leuk en enorm origineel en zit boordevol humor. Ik kan de humor van Talia Hibbert enorm waarderen. De verhaallijn neemt veel onverwachte wendingen, want de personages zijn authentiek en uniek, waardoor het verhaal echt een feest is om te lezen. Daarnaast weet ze in deze verhaallijn ook autisme aan bod te laten komen. Ze heeft dit heel goed en mooi in beeld weten te brengen en perfect in de verhaallijn weten te verweven. Ik vind het super dat dit soort onderwerpen steeds meer aan bod komen in verhaallijnen.


Ik heb van het begin tot het einde echt genoten van dit geweldige boek. Ik heb echt tranen met tuiten gelachen om de geweldige humor die Talia Hibbert in het verhaal heeft weten te stoppen. Dit derde en laatste deel van de Zussen Brown serie is ook prima als stand alone te lezen. Ik vond het laatste deel echt een geweldige afsluiter, ik zeg echt een geweldig goede aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page