top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Als een lopend vuurtje – Tamara Haagmans

Na deel 1 had ik de smaak te pakken. Gelukkig heeft Tamara al gelijk de eerste 3 delen uitgebracht, dus ik ben klaar voor deel 2!

Nederlands | E-book | 9789021030654 | Druk: 1 | maart 2022 | 66 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff


Voor het lezen:

Na deel 1 van de Sprookjes bestaan serie, recensie kan je hier lezen. Had ik de smaak te pakken, gelukkig heeft Tamara al de eerste 3 delen gelijk uitgebracht waardoor ik gelijk door kon met het volgende deel. Ik ben benieuwd wat dit feelgood-sprookje gaat brengen.

 

Het verhaal:

Nandi is niet in Lang en Gelukkig Land, maar ze heeft de droombaan die ze altijd al wilde hebben. Ze kan haar geluk dan ook niet op, ze heeft er zelfs haar relatie voor opgegeven. Haar ex Brian kan het niet waarderen dat Nandi hem zo gemakkelijk aan de kant gezet heeft en blijft constant bezoekjes brengen op het werk van Nandi, wat ze niet kan waarderen. Gelukkig is Nandi's knappe collega Maikel de reddende engel, die Nandi helpt de ex van haar af te slaan. Is hij wel de prins op het witte paard?

 

Mijn ervaring:

Vanaf het begin werd ik gelijk gegrepen door het heerlijke verhaal. Tamara heeft een hele vlotte en krachtige schrijfstijl die ik enorm kan waarderen. Ook dit deel is een heerlijk sprookjesachtig feelgood verhaal.


We volgen het verhaal van Nandi, een ander karakter als in deel 1, maar wel zich afspelend in hetzelfde bedrijf/park Lang en Gelukkig land en ook karakters uit deel 1 komen in het verhaal weer terug, wat het echt enorm leuk maakt. Het tweede deel weet Tamara enorm knap een heel ander verhaal neer te zetten, maar het toch zo te laten voelen dat het echt perfect bij het eerste deel van deze serie past. Met dit verhaal heeft ze me zeker weer weten te verrassen.


De verhaallijn is enorm goed opgebouwd, ik vind het enorm knap van Tamara dat ze in een kort verhaal zoveel gevoel weet te leggen. Want ik heb het verhaal dan ook in één keer uitgelezen.


Deze serie is origineel, leuk en verrassend en ik raad deze serie dan ook zeker aan voor iedere feelgood-liefhebber.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page