top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Bubbelbaden en Dubbeldekkers – Denise Meijer

Ik kreeg van Loft Publishing de kans deze nieuwe feelgood van Denise Meijer te lezen en te recenseren, dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789047208075 | 23 augustus 2023 | Adobe ePub Uitgeverij Loft Publishing | Prijs €5,99


Voor het lezen:

Ik heb de serie Liefdeslessen en Geen zuivere koffie van haar met veel plezier gelezen en de feelgood Zondebokken en selfies met veel plezier geluisterd. Hierdoor had ik enorm veel zin om haar nieuwste feelgood te gaan ontdekken. Van Loft Books kreeg ik de kans om het ebook te lezen en te recenseren. Ik sta te stuiteren om van deze feelgood te gaan genieten. De vrolijke en uitnodigende cover, geven me het gevoel dat ik hier enorm van ga genieten. Daarbij maakt de vrolijke, kleurrijke en uitnodigende cover van een Londense dubbeldekker, een kat en cupcakes me ook erg nieuwsgierig naar het verhaal.

 

Het verhaal:

Emma wint met haar ontwerp de opdracht op het werk en krijgt de kans om naar Londen te gaan om te helpen bij de realisatie van haar ontwerp. Aangezien haar relatie net op de klippen is gelopen, grijpt ze deze kans met enige tegenzin aan. De zin zakt nog verder, wanneer ze ontdekt dat haar meest irritante collega ook voor een half jaar mee gaat. Wordt het niet eens tijd voor haar om op eigen benen te leren staan? Ze heeft een tijdelijke kamer kunnen huren bij Tilly, een meisje van haar leeftijd, hierdoor heeft ze het gevoel dat ze net wat minder alleen is. Daar aangekomen blijkt alleen dat Emma niet de enige is die bij Tilly een kamer huurt. Langzaam vindt Emma haar plek in Londen, of heeft die leuke huisgenoot hier iets mee te maken? Wat moet ze dadelijk als het half jaar erop zit?

 

Mijn ervaring: Denise Meijer heeft een heerlijke vlotte, levendige en luchtige schrijfstijl, waardoor haar boeken stuk voor stuk enorm fijn en lekker lezen. Het zijn keer op keer verhalen waar je gemakkelijk in op kan gaan en je even compleet in kan verliezen.


In Bubbelbaden en Dubbeldekkers volgens we het verhaal van de wat onzekere, naïeve en lieve Emma die nog niet voor haar eigen wensen en belangen durft op te komen. Ik kan me enorm in het personage vinden, waardoor ik gemakkelijk in het verhaal mee kan gaan. Haar onhandigheid zorgt voor heerlijke wendingen en gebeurtenissen in het verhaal waarover je veelal kan lachen. De leuke verhaallijn zorgt ervoor dat het verhaal echt een feestje is om te lezen. Het (korte) verhaal heeft niet echt diepgang, maar dat doet dit heerlijke en leuke verhaal niets te kort. Het verhaal weet me tot het einde geboeid te houden, want wat zal Emma na dit half jaar in Londen gaan doen? Met een heerlijk epiloog sla je het boek met een lach en een zucht dicht.


Bubbelbaden en Dubbeldekkers is een super leuke en heerlijke feelgood, die eigenlijk veel en veel te kort is. Het is heerlijk vlot, levendig en luchtig geschreven waardoor het verhaal fijn leest en je er helemaal in op kan gaan. De grappige wendingen en gebeurtenissen in het leven van Emma weten je te verrassen en te laten genieten. Een heerlijke aanrader.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page