top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De date met jezelf – No Drama Club

Jezelf beter leren kennen en weten wat je persoonlijke behoeften zijn en wara jij enorm blij van wordt. Met deze journal ga je dit ontdekken. Kosmos uitgevers bedankt voor het leesexemplaar!

Nederlands | Hardcover | 9789043925402 | 08 november 2022 | 160 pagina's Kosmos Uitgevers | Prijs €20,-


Voor het lezen:

Een journal waarbij je inzicht krijgt in jezelf, je doelen en je dromen, waardoor je meer zelfkennis krijgt. Dat spreekt me enorm aan. Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling, en mooie inzichten om mezelf beter te leren kennen en begrijpen. Ik ben erg benieuwd naar de inzichten die ik met dit journal op ga doen. De cover is heerlijk simplistisch en uitnodigend. Door de vrolijke en kleurrijke typografie weet deze journal absoluut je aandacht te trekken.

 

Het verhaal:

Met deze journal ga je door middel van vragen en oefeningen meer zelfkennis, creativiteit en geluk in je leven vinden. Het is een journal voor jezelf, je doelen en dromen. Besteed meer tijd aan het echt leven, start met reflecteren. Leer jezelf beter kennen en ontdek wie jij bent, waar je voor staat en hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Dit doe je door middel van variërende oefeningen en vragen.

 

Mijn ervaring:

Het boek / journal is opgedeeld in een aantal delen;

- Analyse van de huidige situatie

- Reflectie op je verleden

- Je toekomst creëren

- Reflectie op je toekomst

Iedere deel begint met een korte en krachtige inleiding, waarmee de No drama club gelijk je interesse weet te wekken en enthousiast weet te maken voor het desbetreffende onderdeel dat behandeld wordt. Daarna volgen heel uiteenlopende vragen en oefeningen. Daarbij moet je denken aan open vragen, meerkeuzevragen, teken-opdrachten en doe-opdrachten. Door deze variatie is het een erg leuke journal die je weet te boeien om alle stappen en opdrachten te doorlopen.


De vragen en opdrachten die gesteld worden zijn positieve en vrij luchtige vragen die vooral je weten te motiveren en je creativiteit weten aan te wakkeren. Het is absoluut geen journal die diep gaat graven in je problemen. Doordat ik een lees-exemplaar had gekregen had ik geen mogelijkheid om de opdrachten direct in te vullen, maar koop je de hardcover dan heb je voldoende ruimte in het boek om alle vragen en opdrachten daarin te schrijven, waardoor je een prachtige en creatieve journal gaat krijgen.


De date met jezelf is een superleuke en creatieve journal die je echt weet te inspireren en te enthousiasmeren. Door middel van uiteenlopende en leuke opdrachten ontwikkel je meer zelfkennis en krijg je een goed beeld van je doelen en dromen. Het is absoluut een aanrader voor iedereen die op een creatieve manier met zichzelf aan de slag wil.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page