top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Elke dag zelfzorg – Nina Mouton

Na het lezen van Zelfzorg is het begin van alles, tijd voor het tweede boek van Nina. Uitgeverij Lannoo, super bedankt voor het recensie-exemplaar.

Nederlands | Paperback | 9789401499132 | 27 maart 2024 | 416 pagina's Uitgeverij Lannoo | Prijs €24,99


Voor het lezen:

Ik heb al erg veel kennis en handvatten opgedaan uit het vorige boek van Nina Mouton, hierdoor heb ik ook hoge verwachtingen van het tweede boek van haar. Dit boek is gericht op een heel jaar lang tips en handvatten om jezelf de beste zorg en liefde te geven. Ik heb hoge verwachtingen en ik ben erg benieuwd naar al haar kennis, tips en handvatten voor iedere dag.

 

Het verhaal:

Durf jij naar binnen te kijken en te zoeken naar de blauwe plekken uit het verleden om zo je patronen en het heden aan te pakken? Zelfzorg is niet enkel een introspectie. Het is ook actie. Met dit praktische boek van Nina Mouton ga je aan de slag om die diepere zelfkennis toe te passen op je leven. Of het nu gaat om de relatie met je innerlijke zelf of de band met de mensen om je heen te versterken. In dit boek komt het allemaal aan bod. In 365 werkt je met Nina Mouton stap voor stap en heel concreet aan wat zelfzorg concreet voor jou kan betekenen en hoe je het iedere dag in kan zetten in je leven.

 

Mijn ervaring:

Nina Mouton heeft een hele heldere, vlotte, toegankelijke en enthousiaste schrijfstijl. Ze schrijft helder en duidelijk en blijft bij de kern, waarbij ze dagelijks vertelt welke stappen je op jezelf kan toepassen met zelfzorg.


Dit is een boek dat je op verschillende wijze kan gebruiken en toe kan passen. Na een inleiding/introductie waarin Nina Mouton je erg enthousiast en weet te motiveren volgen de 365 dagen van zelfzorg. Ik ben zelf begonnen met het boek eerst van het begin tot het einde te lezen en daarmee alle kennis, informatie en de vele tips en handvatten tot me te nemen. Het boek kan je ook iedere dag op een willekeurige pagina open slaan en die tip van zelfzorg die dag op jezelf toepassen.


Het boek is opgedeeld in 10 verschillende delen en categorieën: Beginnen en opnieuw beginnen, grenzen stellen, verbinden, Je triggers, blauwe plekken en patronen herkennen, je innerlijke kind helen, omgaan met moeilijke gevoelens, evenwicht vinden, rust vinden, groeien naar volwassenheid en het einde als nieuw begin. In deze categorieën volgen verschillende dagen met kennis, handvatten, tips en goed toepasbare oefeningen. Nina Mouton weet dit enorm enthousiast, positief en motiverend te brengen, waarbij ik echt merk dat ik gedurende het lezen van het boek ik in een positieve stemming kom.


Het boek heeft me op veel verschillende vlakken nieuwe heldere en toepasbare kennis en inzichten geboden. Ze weet het zo enthousiast en motiverend te verwoorden dat je echt een blij en positief gevoel krijgt als je dit boek leest. Het is daarbij echt een boek voor iedereen die zichzelf de benodigde zelfzorg wil bieden om krachtig en sterk door het leven te gaan.


Elke dag zelfzorg is een helder, concreet, leerzaam en mega inspirerend boek. Door middel van 364 manieren en dagen biedt Nina Mouton je voor iedere dag een leuke oefening, handvatten en kennis van zelfzorg. Het boek kan je van voor tot achter lezen voor alle kennis, inzichten en inspiratie, maar werkt ook uitstekend om iedere dag op een willekeurige bladzijde open te slaan en met de kennis en de handvatten aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor wie zijn of haar zelfzorg wil verbeteren. 

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️+

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page