top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Erger wordt het niet - Laura Day

Hoe je een crisis als startpunt kan gebruiken voor een mooier en gelukkiger leven.Nederlands | Paperback | 9789022592083 | Druk: 1 | oktober 2020 | 224 pagina's


Beschrijving:

Wanneer je door een ingewikkelde en onzekere periode van je leven gaat zijn we veelal snel uit het veld geslagen, zeker wanneer de crisis echt groot is. Laura Day laat je met dit boek zien hoe groot en zwaar de problemen en de tegenslagen ook zijn, met de juiste aanpak, deze je een bron van kracht, hoop en visie op de toekomst kunnen geven. Eerst krijg je inzicht in welke van de 4 gedragspatronen jij je herkent in een crisis: ontkenning, angst, woede of depressie.Aan de hand van dat inzicht geeft ze je praktische tips, adviezen en oplossingen hoe je de volgende crisis aan kan gaan en je daarmee een startpunt creëert om oude dingen uit het verleden eindelijk los te laten en te kiezen voor een leven die je veel meer gaat brengen.

 

Voor het lezen:

Ik ben getriggerd naar de subtitel van het boek “Hoe je een crisis kunt gebruiken als startpunt voor een nieuw, beter leven.” Meer kennis en inzichten op dit gebied kan nooit verkeerd zijn.


Tijdens het lezen: Nooit bij stilgestaan dat ik het misschien ook eens op die manier zou kunnen proberen als het eens tegen zit. Leuke tips.


Conclusie: Het boek leest lekker weg, ook al is het soms wel confronterend. Het geeft zeker praktische en duidelijke inzichten hoe je als type persoon in de toekomst het beste een nieuwe crisis of tegenslag aan kan pakken. Het is geen diepgaand zwaar boek, maar een prettig open en toegankelijk boek die iedereen mooie inzichten kan brengen.


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page