top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Feel the fear and do it anyway – Susan Jeffers

Dit boek kwam ik bij toeval tegen toen ik door de bibliotheek luisterboeken app aan het scrollen was, de titel trok gelijk mijn aandacht en zorgde ervoor dat ik besloot tijdens de wandelingen hiervan te gaan genieten.

  • Nederlands | Digitaal luisterboek | 04 augustus 2022 | Speelduur: 5u 53m 33s | Verteller: Miryanna van Reeden | Uitgeverij Kosmos Uitgevers | Prijs €15,00


Voor het lezen:

Dit boek kwam ik bij toeval tegen toen ik door de bibliotheek luisterboeken app aan het scrollen was, de titel trok gelijk mijn aandacht en zorgde ervoor dat ik besloot tijdens de wandelingen hiervan te gaan genieten. Ik had het boek ook al langs zien komen bij Kosmos Uitgevers waar het ook al mijn aandacht had getrokken. Nu dus de ideale kans om van het boek te gaan genieten. Het boek is een aparte en aantrekkelijke cover door het wilde water waarin de typografie/titel van het boek verwerkt is.

 

Het verhaal:

Feel The Fear And Do It Anyway® is de fenomenale klassieker die de levens van miljoenen mensen over de hele wereld veranderde. Dit tijdloze advies is nog altijd relevant: we leven in een tijdperk dat wordt geregeerd door angst. Angst om te falen, om iets te missen, angst voor verandering, de toekomst. Met haar eenvoudige, maar diepgaande advies helpt Susan Jeffers mensen hun angsten te overwinnen, om zo van verlamming en besluiteloosheid naar kracht, energie, enthousiasme en actie te gaan.

 

Mijn ervaring:

Het verhaal is ingesproken door Miryanna van Reeden, ze heeft een prettige spreekstem en spreektempo. Waardoor het verhaal erg prettig is om naar te luisteren. Susan Jeffers heeft een hele toegankelijke, heldere en vlotte schrijfstijl. Hierdoor luistert het verhaal enorm makkelijk en lekker weg en is het een heerlijk vermaak tijdens de wandeling.


Het verhaal van Susan is enorm herkenbaar en vol voorbeelden waardoor het verhaal erg duidelijk en beeldend wordt. Daarnaast biedt ze naast haar heldere verhaal ook duidelijke vragen en handvatten om zelf met je angsten aan de slag te gaan en meer uit je leven te gaan halen. Ook doordat ze angsten op vele verschillende vlakken, gebieden en momenten bekijkt, denk ik wel dat dit boek voor iedereen veel herkenning biedt. Want iedereen heeft wel dingen in het leven waarvoor hij/zij angst heeft.


Ik heb genoten van dit heldere, eerlijke en motiverende verhaal van Susan Jeffers. Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en met zijn/haar angsten aan de slag wil om verder te komen in het leven is het boek zeker een goede aanrader om te gaan lezen of luisteren.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page