top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Helder & verbonden - Yung Pueblo

Ik ben dol op mooie gedichten en gedachtes. Ik volg Yung Pueblo al enige tijd via instagram dus ik was erg benieuwd naar zijn boek. Kosmos uitgevers bedankt voor het recensie-exemplaar!

Nederlands | Paperback | 9789021590844 | Druk: 1 | maart 2022 | 256 pagina's | Kosmos uitgevers


Voor het lezen:

Ik ben dol op mooie gedichten en gedachtes. Ik volg Yung Pueblo al enige tijd via instagram dus ik was erg nieuwsgierig naar zijn boek. De cover is in ieder geval enorm uitnodigend en de cover is ook perfect in lijn met zijn eerdere boek die een andere kleur had. Mijn complimenten weer voor Villa Grafica die het design voor de cover maakte. Dit boek suggereert voor mij op stilistische wijze een druppel in het water, waarbij de kern enkel stil lijkt te staan. Dit sluit dan ook mooi aan de op titel die precies in het midden gepositioneerd is. Ik hoop op veel mooie gedichten, gedachten en overpeinzingen van Yung Pueblo om van te gaan genieten.

 

Het verhaal:

'Helder & verbonden' is de tweede bundel en verzameling reflecties van Yung Pueblo die bekend is van instagram. In deze bundel onderga je een innerlijke transformaties om je relaties te verdiepen en te versterken. Hij maakt je bewust van intense emoties die in je onderbewustzijn vast zitten waardoor op bepaalde wijze je reageert op het heden. Dit brengt geen geluk en geen verbinding.

Met zijn reflecties creëert hij innerlijk begrip en inzicht. Hierdoor kan je oude gedachtes en patronen loslaten en diepere relaties gaan ontwikkelen.


Yung Pueblo, spreker en meditatiebeoefenaar, is met 1,5 miljoen volgers misschien wel de grootste online influencer op het gebied van mindfulness. Hij gelooft dat zelfheling het resultaat is van zelfkennis en -liefde – en dat we hiermee een betere wereld creëren.

 

Mijn ervaring:

Wat een geweldig, mooi en bijzondere bundel is dit. Deze bundel met reflecties weten je diep te raken. Ik ken de reflecties van Yung Pueblo van instagram waar ze Engelstalig zijn, maar deze vertaling waarbij enorm goed is nagedacht over de woord en zinskeuze komen de reflecties in het Nederlands nog meer bij me binnen.


Zijn reflecties zijn heel toegankelijk en ik denk juist door de eenvoud ervan dat ze juist zo puur, oprecht en duidelijk zijn dat ze zo bijzonder zijn.

De reflecties zijn onderverdeeld in 5 thema's:

- Zelfbewustzijn

- Losmaken

- De liefde tussen ons

- Groeien

- Een nieuw leven

De reflecties zijn los en afzonderlijk van elkaar te lezen. Al merkte ik wel dat als je de bundel van voor tot achter doorleest dat de reflecties ook samen een prachtige boodschap vormen.


Deze bundel heeft me weten te raken. Ik weet dan ook zeker dat ik in de toekomst nog veel vaker deze bundel uit mijn boekenkast ga pakken, omdat de boodschappen en het bewustzijn dat Yung Pueblo weet te brengen met deze geweldige bundel je hele leven van pas zullen komen.


Voor iedereen die interesse heeft in een mooie bundel vol reflecties over zelfbewustzijn, emoties en het onderbewustzijn dan is dit absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page