top of page
  • Kim Coenen

Mag ik bij jou? – Sanne Hillemans

Dit boek verschijnt binnenkort ook als paperback. Van Loft Books kreeg ik de kans om deze veelbelovende feelgood te lezen en recenseren. Dank je wel.

Nederlands | E-book | 9789047206828 | 31 augustus 2021 | 209 pagina's | Adobe ePub | Loft Books | Prijs €8,99


Voor het lezen:

Toen ik bij Loft Books de aankondiging zag dat dit veelbelovende feelgood boek als paperback uitgebracht ging worden, twijfelde ik geen moment en vroeg Loft Books of ik het boek mocht lezen en recenseren. Dank je wel voor deze fantastische kans! Ik ben na het zien van de cover de flaptekst onwijs benieuwd naar het verhaal, ik heb nog niet eerder een verhaal van Sanne Hillemans gelezen, maar ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Amanda heeft haar leven helemaal op orde, ze heeft een fijne relatie en ze werkt met plezier in de makelaardij van haar vader. In het nieuws hoort ze dat er in een lokale nachtclub een moord gepleegd is en dat de dader heeft weten te ontkomen. Wanneer ze de opsporingsbeelden ziet, weet ze gelijk wie er gezocht wordt; Roan. Die avond staat Roan ineens onaangekondigd in haar woonkamer. Hij is op de vlucht, zegt dat hij onschuldig is en heeft een schuilplaats nodig. Kunnen ze samen zijn onschuld bewijzen? Kan Amanda nee zeggen tegen haar vroegere beste vriend?

 

Mijn ervaring:

Amanda is een heerlijke en open persoonlijkheid. Sanne heeft haar zo neer weten te zetten, dat je je als lezer helemaal in Amanda op kan gaan. Ook de andere personages in het verhaal als Pepijn en Roan zijn uniek en sterk neergezet.


De schrijfstijl van Sanne Hilleman is precies wat je bij een feelgood mag verwachten, ze schrijft vlot en krachtig en weet het verhaal vol emoties en met de nodige humor te brengen. Hierdoor verlies je je volkomen in het boek, hierdoor heb ik dan ook het boek in twee dagen uitgelezen.


Het verhaal heeft een sterke en originele verhaallijn, buiten de verwachte romantiek en ups en downs is het ook een verhaallijn die mij aan het denken zetten. Zou jij je vroegere beste vriend in zo'n situatie helpen? Daarnaast heeft de verhaallijn veel leuke wendingen die echt de spanning en het tempo in het verhaal houden. De opbouw naar het plot was echt sterk en ik heb dan ook met ingehouden adem het plot zitten lezen. Gaat dit wel goed aflopen? Gelukkig kon ik het boek met een goed gevoel afsluiten.


Wauw! Wat heb ik genoten van deze geweldige en originele feelgood. Er zit een enorm goede verhaallijn in, waardoor je het boek moeilijk weg kan leggen. Ondanks mijn hoge verwachtingen, heeft Sanne Hillemans toch mijn verwachtingen overtroffen. Dit boek is echt een aanrader om te gaan lezen!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page