top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefde, natuurlijk 4 - Siervuurwerk en sneeuwvlokken – Susan Muskee

Deze serie stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, van Loft Books kreeg ik de kans de hele serie te lezen en te recenseren. Dank je wel

Nederlands | E-book | 9789047205524 | 27 mei 2021 | 243 pagina's | Adobe ePub Uitgeverij Loft Books | Prijs €4,49


Voor het lezen:

Na het luisteren van Het Magnoliahof en het lezen van Nooit meer hetzelfde en de novelle Kort en Klein stond deze serie ook hoog op mijn verlanglijst. Ik kreeg van Loft Books de kans om de hele serie te lezen en te recenseren. Dank je wel. Na het lezen van de eerste drie delen, sta ik dan ook te springen om het vierde en laatste deel van deze serie te gaan ontdekken. Ondanks dat Abigail mijn favoriet is, ben ik erg benieuwd naar het verhaal van Sophie in Amerika.

 

Het verhaal:

Sophie is inmiddels gearriveerd in New York, waardoor ze voor de uitdaging staat om zich te settelen en in haar mini-appartement een baan te vinden. Ze heeft gelukkig een hoop geld gespaard, waardoor ze niet direct in geldnood zit. Hoeveel ervaring ze met haar stages ook heeft opgedaan, een baan vinden valt niet mee. Daarbij staat Liam, haar liefde, ook niet echt te springen om haar terugkeer. Wanneer de moed haar in de schoenen zakt, loopt ze buurvrouw Lune tegen het lijf, die haar weet op te peppen. Hierdoor gaan ze samen een cursus salsadansen doen en ontmoet ze de leuke plekken in New York, daarbij blijft Sophie ook druk aan het solliciteren. Maar hoe groot de wereldstad New York ook is, Liam blijft moeilijk te ontwijken.

 

Mijn ervaring:

Wauw! Met een verrassend en enorm gaaf vierde deel weet Susan Muskee deze super leuke feelgood serie af te sluiten. Susan Muskee heeft een overheerlijke schrijfstijl, heerlijk vlot, levendig, luchtig en een lekker gevoel voor humor. Hierdoor lezen haar boeken echt als een feest. In het vierde deel is het personage Sophie uitgediept. Ook dit personage is weer verschillend van de andere drie en heerlijk uniek en onderscheidend. Zeker met haar rode haren en opvallende kledingkeuze. De andere drie vriendinnen zijn in dit laatste verhaal wat meer op de achtergrond, aangezien het grootste gedeelte van het verhaal zich afspeelt in Amerika. Hierbij is haar nieuwe buurvrouw en vriendin Lune een prachtige en ook weer unieke toevoeging. Het is weer een heerlijk, eigentijds, origineel en realistisch verhaal. De wending met de familie van Sophie waardoor ze even terug is in Nederland en haar vriendinnen was een mooie twist en toevoeging aan het verhaal. Het kent, zoals je bij feelgood kan en mag verwachten, heerlijke ups en downs met een flinke dosis humor. Met een prachtige klapper van een einde sluit deze serie af. Siervuurwerk en sneeuwvlokken is een ongelofelijk mooi en leuk vierde deel van de Liefde, natuurlijk serie van Susan Muskee. Ondanks dat Abigail mijn favoriet blijft, wist ook Sophie in Amerika me te verrassen en te verblijden. Het is een op en top feelgood met heerlijke ups en downs en veel humor, daarbij is het heel levendig geschreven. Deze serie is absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page