top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Volledige overgave – Danielle Carson

Na lang wachten is het eindelijk tijd voor deel 4. Ik kreeg de kans om mee te doen aan de blogtour van dit boek waar ik met smacht op zit te wachten. Dank je wel!

Nederlands | E-book | 9789402770490 | 29 augustus 2023 | 277 pagina's | Adobe ePub

HarperCollins | Prijs €7,99


Voor het lezen:

Na lang wachten was het eindelijk tijd om van het vierde en laatste deel te gaan genieten. Aangezien deel 1 en deel 2 en deel 3 stond ik echt te popelen voor deel 4. Ik ben enorm nieuwsgierig naar wie het verhaal ditmaal zal gaan en of Danielle Carson weer de perfecte combinatie van romance en een goed en spannend verhaal weet neer te zetten. De cover sluit prachtig aan op de voorgaande delen. Ze vormen overduidelijk een serie, maar zijn goed te onderscheiden. Ik heb hoge verwachtingen.

 

Het verhaal:

Zij is New Yorks topadvocate. Hij is haar gezworen vijand.

In het vierde en laatste deel van deze serie staan rechercheur Alex Lopez en topadvocate Triana Richman centraal. Rechercheur Alex Lopez gaat gebukt onder schuld en een groot geheim. Jaren geleden heeft hij zijn broer laten arresteren, die als agent betrokken was bij een New Yorkse bende. Alex doet iedere dag zijn best New York een stukje veiliger te maken en loopt hierbij topadvocate Triana Richman tegen het lijf. Alex ontdekt snel wie haar vader is, waardoor ze op slechte voet van start gaan. Hij wil het liefst zo ver mogelijk uit haar buurt blijven. Toch is er een ongekende aantrekkingskracht tussen de twee. Triana Richman weet niet alleen in de rechtszaal, maar ook in haar dagelijks leven de mannen om haar vingers te winden. Ze heeft alleen geen tijd voor een relatie en leeft daarom met de regel om nooit langer dan één avond met dezelfde man te spenderen. Wanneer ze de handen ineen slaat met de woest aantrekkelijke Alex Lopez om te werken aan de zaak van zijn broer, wordt het steeds moeilijker om aan die regel van haar vast te houden. Kunnen ze zich naar elkaar openstellen en de zaak oplossen?

 

Mijn ervaring:

Met een grandioos goed vierde en laatste deel weet Danielle Carson deze fantastisch mooie en heerlijke serie af te sluiten. Het deel kan als losstaand gelezen worden, maar geloof van deze serie wil je alle delen lezen. In het vierde deel draait het om twee personages die je in de eerdere delen al langs hebt zien komen. Ook krijg je een blik hoe het verder gaat met de personages uit de vorige delen.


In dit deel draait het om Alex en Triana. Deze twee personages zijn bijzonder sterk, goed uitgediept en uniek. Aangezien het verhaal switcht van gezichtspunt tussen Alex en Triana kan je als lezer in beide personages enorm goed opgaan en inleven. Daarbij weet de vlotte en levendige schrijfstijl van Danielle Carson het verhaal helemaal tot leven te wekken. Ze weet door de perfecte combinatie van dialoog - beschrijving en het juiste tempo het verhaal op realistische wijze tot bloei te laten komen. Het verhaal is een combinatie van een spannend en goed verhaal en een flinke dosis spanning/romantiek tussen Alex en Triana.


Met het vierde en laatste deel weet Danielle Carson een originele, sterke en verrassende verhaallijn neer te zetten. Elementen hiervan heeft ze al in de eerdere delen wat laten doorschemeren, maar in dit deel weet ze de waarheid en de zaken op tafel te leggen. Gedurende het verhaal weet ze me meerdere keren te verrassen en laat ze zelfs op het puntje van je stoel zitten. Dit in combinatie met het spanningsveld van aantrekking en afstoting tussen Alex en Triana zorgt ervoor dat je het heerlijke en goede boek niet los kan laten voordat het uit is.


Volledige overgave, is hét pareltje en de kers op de taart waarmee Danielle Carson deze geweldige en spannende serie weet af te sluiten. Met haar levendige en vlotte schrijfstijl weet ze het verhaal tot leven te brengen. De verrassende, goede en originele verhaallijn weet je door de gebeurtenissen en wendingen van het begin tot einde in zijn greep te houden. Het verhaal kent de perfecte combinatie van spanning en romantiek. Het vierde deel is hoe dan ook mijn favoriet van deze must-read serie geworden!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page