top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Wees eens lief voor jezelf – Maaret Kallio

Bij aankondiging was ik gelijk nieuwsgierig naar dit non-fictie boek. Tijd om er eindelijk eens van te gaan genieten.

Nederlands | Paperback | 9789400515123 | 24 augustus 2022 | 256 pagina's Lev. Uitgevers | Prijs €21,99


Voor het lezen:

Bij de aankondiging van dit boek werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik ben dol op non-fictie en met name boeken over persoonlijke ontwikkeling vind ik onwijs interessant. Daarnaast weet deze subtiele, lieve en simplistische cover gelijk mijn aandacht te trekken. De kleuren en typografie spreken me enorm aan. Ik heb goede en hoge verwachtingen. Hopelijk ga ik nog mooie inzichten opdoen.

 

Het verhaal:

Een bijzonder, mooi en helder boek om compassievol naar jezelf te leren kijken in het leven. Ze biedt je geen kant-en-klaar geluk, geen nieuwe en betere versie van jezelf of een fantastisch geweldig leven. Maaret Kallio biedt je inzichten en concrete handvatten waarmee je kan werken aan een duurzamere en sterkere versie van jezelf met meer veerkracht. Leer al je emoties voelen en deze er te laten zijn, dat is de enige weg om geluk te vinden. Neem je leven onder de loep en leer te zien wat jou geluk en liefde brengt in het leven.

 

Mijn ervaring:

Maaret Kallio begint het verhaal met een welkom op deze ontdekkingsreis. Hierdoor wordt je als lezer gelijk nieuwsgierig gemaakt en overtuigd waarom en op welke wijze Maaret je gaat helpen om liefdevoller met jezelf om te gaan. Haar verhaal is helder, vol compassie en uitnodigend waardoor ik echt aan haar lippen hang.


Het boek bestaat uit zes delen waarbij ze stap voor stap je meeneemt in het proces van liefdevol met jezelf omgaan. Ieder deel begint met een inspirerend verhaal dat op onderscheidende wijze is vormgegeven. Daarna komt haar heldere en duidelijke uitleg, kennis, handvatten en inzichten en dat gecombineerd met pakkende quotes, uitspraken en inzichten. Haar woorden waren zo op mij van toepassing, wisten me te raken, maar daarnaast ook liefdevol te inspireren en motiveren om dingen in het leven anders aan te gaan aanpakken.


Wees eens lief voor jezelf is een prachtig, helder en inspirerend verhaal dat je echt eye-openers geeft, soms confronteert, maar tegelijk ook je liefde- en compassievol inspireert en motiveert om dingen in het leven anders te gaan aanpakken. Het boek heeft me echt geraakt en dit is zeker een boek dat ik in de toekomst nog vaker ga lezen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en zelfliefde een dikke aanrader!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page