top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Het celgeheugen – Luis Angel Diaz

Alleen al de veelbelovende en sprekende cover maakt mij nieuwsgierig. Wanneer ik van Uitgeverij Ankhhermes ook nog eens de kans krijg het boek te lezen en te recenseren, kan ik deze kans niet aan me voorbij laten gaan. Dank je wel.

Nederlands | Paperback | 9789020220223 | 19 april 2023 | 176 pagina's Uitgeverij Ankhhermes | Prijs €22,50


Voor het lezen:

De cover trekt direct de aandacht door de bijzondere kleurkeuze, waardoor het boek echt opvalt tussen de andere boeken. Het turquoise in combinatie met het donkerrood en donkerblauwe vormen een sterk en opvallend contrast. De stilistische weergave van cellen past perfect bij het boek. Zowel de titel als de ondertitel weten me nieuwsgierig te maken. Ik ben enorm benieuwd wat ik ga leren over mijn oude overlevingspatronen en hoe dat Luis Angel Diaz me gaat helpen mijn pijnlichaam los te leren laten. Dit klinkt als een erg leerzaam, inspirerend en veelbelovend boek.

 

Het verhaal:

'Het celgeheugen' van Luis Angel Diaz neemt je mee naar de bron van heling: bevrijd je van oude en onderdrukte pijn.


Herinneringen worden niet enkel in de hersenen opgeslagen, maar ook in onze zenuwen, organen, spieren en onze huid. Deze cellen bevatten informatie over je genetische erfenis en persoonlijke levensgeschiedenis. Luis Angel Diaz ontwikkelde inzichten over het celgeheugen van Bruce Lipton en over het pijnlichaam van Eckhart Tolle. Hij ontwikkelde een proces waarbij je onbewuste patronen, oude wonden en verdrongen trauma kan wissen.

 

Mijn ervaring:

Wat me direct opvalt is dat Luis Angel Diaz een hele eigen, open, heldere en persoonlijke schrijfstijl heeft. Hierdoor leest het boek bijzonder lekker weg en weet hij je te voorzien van heel veel interessante kennis en inzichten, maar deelt hij ook zijn persoonlijke ervaringen en bevat het boek hele heldere, duidelijke en concrete oefeningen om je oude overlevingspatronen te wissen en het pijnlichaam los te laten.


Het boek is heel helder en duidelijk opgebouwd, waarbij hij begint te vertellen over zijn eigen persoonlijke zoektocht, de heftige gebeurtenissen en het vinden van de methode. Doordat hij zich open, eerlijk en kwetsbaar opstelt en daarbij duidelijke informatieve kennis en inzichten deelt weet hij mij te overtuigen en enthousiast te krijgen. Vooral de kennis hoe dat cellular memory release ontstaat als alle kennis omtrent pijn zijn enorm leerzaam voor me en brengen me enorm veel eye openers en inzicht.


Wat ik daarnaast ook enorm sterk en inspirerend vind aan het boek is dat er goede verwijzingen in staan naar andere boeken en andere personen die ook met deze materie bezig zijn en hun kennis hierin delen. Dit versterkt voor mij echt nog meer de kracht en boodschap van zijn verhaal.


Het celgeheugen is een enorm leerzaam, helder en goed boek dat een enorm goede uitleg geeft omtrent oude overlevingspatronen en het pijnlichaam. Daarbij bevat het persoonlijke verhalen en inzichten die het verhaal ondersteunen en bevat het boek goede, heldere en concrete oefeningen om zelf aan de slag te gaan om oude overlevingspatronen te wissen en je pijnlichaam te leren loslaten. Een dikke aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en oude pijnen wil leren loslaten.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page