top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Liefdesroep – Hannah Cuppen

Na het geweldige boek Liefdesbang is er nu Liefdesroep verschenen. Ik kreeg van uitgeverij Ankhhermes de kans het boek te lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | Paperback | 9789020213065 | 17 januari 2017 | 224 pagina's Uitgeverij Ankhhermes | Prijs €23,50


Voor het lezen:

De cover sluit perfect aan op het eerste boek van Hannah Cuppen Liefdesbang dat knalroze van kleur was. In dezelfde stijl is nu haar tweede boek in cyaan blauw. Het is een opvallend boek dat zeker je aandacht trekt. Het is een vrij simplistische cover, maar het past wel perfect bij de schrijfstijl en de persoon die Hannah Cuppen met haar eerdere boek uitstraalde.

Ik verwacht weer een inspirerend, motiverend en mooi boek te gaan lezen wat me veel inzichten gaat geven om met meer levensvervuiling door het leven te gaan.

 

Het verhaal:

Het tweede boek van Hannah Cuppen en hiermee een vervolg op Liefdesbang.

Iedereen is op zoek in het leven naar invulling, vervulling en passie. Vaak komen we niet tot realisatie hiervan doordat we het vergeten, niet durven of te druk zijn om ons hart te volgen. Hannah Cuppen begeleidt, nodigt je uit en geeft praktische adviezen om naar je eigen Liefdesroep te gaan luisteren en deze ook te gaan volgen. Als je meer voor jezelf en je passies durft te kiezen, wordt je een gelukkiger mens. Luister jij naar je Liefdesroep? Dan vind je niet enkel de belangrijkste levenslessen, maar ook je diepste vervulling.

 

Mijn ervaring:

Wat me gelijk opvalt is de prachtige vormgeving ook aan de binnenzijde van het boek. Hierdoor zie je dat er aandacht en liefde aan het boek is besteed. Ieder deel van het boek start dan ook met een prachtige quote die het deel aankondigt.


Hannah Cuppen heeft een warme, open en persoonlijke schrijfstijl. Hierdoor is haar verhaal ook echt een persoonlijk verhaal geworden. Vanaf deel twee begint ieder hoofdstuk met een persoonlijk verhaal van Helena, deze introductie ondersteunt het verdere vervolg van het hoofdstuk. Hannah weet zich heel helder en goed uit te drukken. Tussen de teksten door volgen er "richtingwijzers". Hierbij stelt Hannah vragen die je aan het denken zetten over je invulling in je leven. Deze vragen zijn verhelderend en confronterend, maar geven bijzonder mooie inzichten waar ik eerder niet bij stil stond. Door de combinatie van haar verhaal dat ze goed onderbouwd heeft en haar duidelijke vragen weet ze bij mij goed door te dringen met haar boodschap.


Liefdesroep is een helder, warm en persoonlijk boek dat me door de combinatie van het sterke verhaal van Hannah en haar goede vragen heeft deze zeker een verandering en bewustwording bewerkstelligd. Voor iedereen die bewuster met zijn/haar levensvervulling wil leren omgaan en bewustere keuzes wil gaan maken, is dit boek absoluut een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page