top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

Vlam in de pan – Tamara Haagmans

Tijd voor deel 3 van deze fantastische serie! Na eerder deel 1 en deel te hebben gelezen sta ik te popelen om aan deel 3 te beginnen. Is deze weer net zo leuk?

Nederlands | E-book | 9789021030661 | Druk: 1 | maart 2022 | 66 pagina's | Adobe ePub | Uitgeverij Luitingh Sijthoff


Voor het lezen:

Na deel 1 en deel 2 van de Sprookjes bestaan serie, is het tijd voor het 3de deel van deze serie. Het is een leuke sprookjesachtige feelgood tot nu toe met gevarieerde verhalen. Ik heb benieuwd naar deel 3. En EINDELIJK een LGBTQIA+ feelgood, hier kijk ik dus echt enorm naar uit. Eindelijk komt ook dit thema nu ook wat meer in verhalen terug, het mag nog veel meer. Maar met dit nieuws kan ik niet wachten om aan deel 3 van deze serie te beginnen.

 

Het verhaal:

Het lijkt haast een sprookje waarin Noortje zich bevind. Ze woont met haar zeven broers in een groot landhuis net buiten Lang en Gelukkig Land. Ze heeft hier een baan weten te bemachtigen en is dolgelukkig, eindelijk kan ze wat meer van huis zijn. Ze wordt dag en nacht in de gaten gehouden door haar strenge ouders en broers.


Dan ontmoet ze de knappe Jenna. Noortje weet zich geen raad. Haar ouders weten niet dat ze op vrouwen valt en zullen het dan ook nooit toestaan om vrije tijd met Jenna door te brengen. Hoe gaat Noortje zich bevrijden uit haar gouden kooi? Zullen haar ouders haar ooit gaan begrijpen en haar geluk accepteren?

 

Mijn ervaring:

Het is weer een verrassend origineel en ander verhaal dan de 2 voorgaande delen, maar Tamara weet ze wel echt perfect op elkaar aan te sluiten dat je zonder enige moeite de samenhang in de serie ziet.


Tamara heeft een hele eigen unieke, vlotte en krachtige schrijfstijl waardoor dat je zonder moeite gelijk in het verhaal duikt. De verhaallijn is goed opgebouwd en de dialogen brengen het verhaal enorm goed tot leven. Het plot was verrassend, leuk en goed bedacht.


Ik ben enorm blij dat Tamara eens een LGBTQIA+ feelgood heeft geschreven, want wat mij betreft mogen die zeker meer verschijnen.


Ik heb weer enorm genoten van dit kort verhaal en ik kan dan ook niet wachten tot de volgende delen van de serie gaan verschijnen. Voor iedere feelgood liefhebber, die eens een sprookjesachtige feelgood wil lezen, dan is deze serie kort verhalen van Tamara zeker een aanrader!


Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,510 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


留言功能已關閉。
bottom of page