top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

You are a badass – Jen Sincero

Dit boek stond al lange tijd op mijn lijstje om te lezen. Gelukkig wist ik eindelijk een exemplaar in de bibliotheek te bemachtigen.

Nederlands | Hardcover | 9789022587447 | Druk: 1 | juli 2019 | 256 pagina's Uitgever Boekerij | Prijs €18,99


Voor het lezen:

Ik wilde al zo verschrikkelijk lang de boeken van Jen Sincero lezen, maar ik was er tot nu toe nog altijd niet aan toegekomen. Zeker nu haar derde en nieuwe boek verscheen werd het echt eens tijd om me eens aan haar boeken te gaan wagen. Ik heb al zoveel enthousiaste recensies maar ook vaak verwijzingen in andere boeken naar dit boek gelezen, dat ik hele hoge verwachtingen heb van het boek. De cover is heerlijk strak en simpel, maar hiermee brengt het super duidelijk en direct de boodschap die het moet brengen. De gele kleur versterkt hiermee de titel. Mij spreekt dit enorm aan. Ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen.

 

Het verhaal:

Wil je je dromen volgen en je lifegoals waarmaken? Lees. Dit. Boek.

Je bent blij met je leven, hebt leuke vriendinnen, een fijn huis, maar toch zijn er nog wel wat dingen die je anders zou willen, beter zelfs. Misschien wil je wel een nieuwe baan? Of een leuke man? Elke maand wat geld opzij zetten, je droom achterna of gewoon eindelijk een kitten in huis nemen? Wat je #lifegoals ook zijn, Jen Sincero neemt je mee en geeft je zoveel zelfvertrouwen dat je je dromen, plannen, relaties of je carrière een boost kunt geven. Ze verzekert je dat je alle geweldige dingen waar je naar verlangt, kunt krijgen.


Jij bent namelijk een badass en na het lezen van dit boek ken je jezelf nog beter. Je snapt waarom je bepaalde dingen doet, leert om te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt. Dit doet Sincero met oneindig veel kleine dingen die je kunt doen, zoals elke avond opschrijven waarvoor je dankbaar bent die dag of door vaker ja te zeggen wanneer je misschien wel geneigd bent om nee te zeggen. Lees dit boek en begin vandaag nog met je new and improved leven.

 

Mijn ervaring:

Wat een geweldig, gaaf en inspirerend boek is dit.

Vanaf de eerste bladzijde voel je de enthousiaste vibe van Jen Sincero en werd ik door haar het verhaal ingezogen. Ze weet dingen op een hele leuke, toegankelijke en heldere manier precies tot de kern te brengen.

Het boek heeft een hele heldere en gestructureerde opbouw, waarmee Jen Sincero je stapje voor stapje mee neemt om je innerlijke badass te ontdekken en tot bloei te laten komen. Ze heeft dit op een hele leuke manier gedaan. Ieder hoofdstuk begint met een inspirerende quote. Daarnaast heeft ze tijdens haar verhaal ook eigen quotes ge-highlight door deze qua tekstopmaak net even eruit te laten springen. Ook weet je soms na een verhaal ook nog even de belangrijkste punten op te sommen, wat ik zelf wel super handig vind om zo de punten nog even concreet en duidelijk te hebben.


Ze weet haar verhaal en ideeën over hoe je je lifegoals waar kan maken op een toegankelijke en vermakelijke manier te verwoorden. Ze vult haar verhaal aan met leuke (persoonlijke) voorbeelden, waardoor het verhaal echt tot leven komt. Dit doet ze zonder dat ze te veel afwijkt van haar doel van het verhaal. Buiten haar verhaal en ideeën, heeft ze ook hele praktische tips, oefeningen en vragen die je gelijk aan het denken zetten over je eigen lifegoals en hoe jij met de dingen in het leven om gaat en je ze tot nu toe aan hebt gepakt.


Na het lezen van dit super leuke en enthousiaste verhaal heb ik de vibe te pakken om met mijn lifegoals aan de slag te gaan. Door de handige tips, vragen en oefeningen heb ik ook gelijk de handvatten hoe ik dit kan doen. Jen Sincero heeft mijn hoge verwachtingen van het boek meer dan waar weten te maken. Ik ga nu ook zeker haar twee andere boeken lezen.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page