top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

You only live once! – Noor Hibbert

Ik kreeg van HarperCollins de kans op dit veelbelovende en inspirerende boek te mogen lezen en recenseren. Dank je wel!

Nederlands | Hardcover | 9789402710380 | Druk: 1 | augustus 2022 | 240 pagina's HarperCollins| Prijs €19,99


Voor het lezen:

Het is enige tijd geleden dat ik het eerste boek van Noor Just f*cking do it heb gelezen. Dit boek gaf me zo'n positieve vibe dat ik hoop, dat ze ook in dit boek dat gevoel weer op weet te roepen bij me. De cover is veelbelovend, helder, krachtig en duidelijk. Dat is ook precies wat ik van het boek verwacht. Dat dit boek een hele heldere positieve duidelijke boodschap weet te brengen waar ik door geïnspireerd raak en mee aan de slag kan.

 

Het verhaal:

Noor Hibbert van Just F*cking Do It legt in dit boek uit hoe jij je droomleven krijgt.

Leef jij je leven op de automatische piloot? Wandel je zonder duidelijk doel door het leven en verwaarloos je je dromen? Wil je dit veranderen en je verhaal herschrijven, zodat je van elke dag je beste dag kan gaan maken?

Creëer het leven dat je echt wilt met de handleiding van dit boek. Noor Hibbert schrijft op persoonlijke en herkenbare wijze over verschillende heftige momenten in haar leven en hoe je veerkracht en ervaring kan halen uit deze momenten om je ware doel te vinden en je droomleven te realiseren.


De wereld ligt aan je voeten. Dus word wakker, ontdek wie je bent en leef je leven écht!

 

Mijn ervaring:

Wat een geweldig, inspirerend en krachtig boek heeft Noor Hibbert neer weten te zetten.


Vanaf de eerste bladzijde in het boek weet Noor Hibbert zich open, eerlijk en kwetsbaar op te stellen en weet ze je gelijk te pakken met haar positieve en enthousiaste vibe. Hierdoor wordt je gemakkelijk mee in haar verhaal gezogen.


Het boek bevat een hele korte en heldere hoofdstukken. Deze bevatten stuk voor stuk gebeurtenissen en de lessen die Noor Hibbert meemaakte en de veerkracht en lessen die ze hieruit haalde. De verhalen zijn ingedeeld in 3 categorieën;

1) Het doel

2) Doelbewust leven

3) Jouw doel

Je merkt naarmate je verder en verder door de verhalen en gebeurtenissen van Noor Hibbert heen leest en overduidelijk een heldere opbouw en weg in zit die je op een hele positieve manier inspireert en je aan het denken zet. Ze weet haar verhalen te onderbouwen met hele heldere metaforen en ook aan humor is geen gebrek. Ik heb meerdere malen echt zitten lachen om de bewoordingen die Noor Hibbert in haar verhaal wist te gebruiken.


Ik kan niets anders concluderen dat Noor Hibbert echt een enorme inspiratie is! Ze wist me wederom een enorme positieve vibe te geven. Met haar verhaal krijg je een flinke dosis inspiratie en motivatie om je mooiste leven te gaan leven, krachtige doelen op te stellen en te gaan voor je dromen. Ik heb echt van het begin tot het einde genoten van dit mooie boek. Dit boek is absoluut een aanrader om te gaan lezen en daarna met jouw leven aan de slag te gaan!

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️❤️
7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page