top of page
  • Foto van schrijverKim Coenen

De tijd van je leven – Cassie Holmes

Toen ik dit nieuwe boek bij Uitgeverij Volt langs zag komen was ik gelijk nieuwsgierig. Ik kreeg de kans op een recensie-exemplaar. Super bedankt!

Nederlands | Paperback | 9789021422701 | 17 januari 2023 | 320 pagina's Uitgeverij Volt | Prijs €22,50


Voor het lezen:

Dit boek wist direct door de geweldige titel en subtitel mijn interesse te wekken. En of ik ieder weekend vakantie wil vieren?! Zeker met de huidige tijdsdruk die we allemaal voelen en de vele verplichtingen en afspraken is soms wat meer rust bij mij zeker gewenst. Ik was dan ook dolblij dat ik van Uitgeverij Volt de kans kreeg het boek te lezen en te recenseren. Dank je wel. Ik heb hoge en goede verwachtingen en sta open om nieuwe kennis en inzichten op te gaan doen.

 

Het verhaal:

Wil jij ook ieder weekend vakantie?

Met onze drukke en hectische levensstijl komen we altijd tijd tekort. Het is daarom belangrijk je tijd goed te besteden. Cassie Holmes laat je zien hoe je bewuster om kan gaan met de tijd die je hebt. Ze biedt praktische tools om een goed overzicht in je agenda en je tijd te krijgen. Daarnaast laat ze zien waarom je beter kan investeren in nieuwe ervaringen dan materiële bezittingen en hoe je ieder weekend het vakantiegevoel kan realiseren. Door verstandiger met tijd om te gaan krijg je een gelukkiger, minder hectisch en een meer voldoening gevend leven.

 

Mijn ervaring:

Wil jij geïnspireerd en gemotiveerd worden om je tijd zo in te delen dat je meer geluk, rust en voldoening voelt in je dagelijks leven, of streef je ernaar om ieder weekend het vakantiegevoel te ervaren? Cassie Holmes biedt je alle kennis, inzichten en vooral een hoop tools waarmee je zelf aan de slag kan om je tijd bewuster in te delen.


Cassie Holmes heeft een heldere en vlotte schrijfstijl. Ze heeft enorm veel wetenschappelijke kennis die ze enorm helder en toegankelijk kan maken, waardoor het voor iedereen goed te volgen is. Door deze kennis, realiseer je je waarom bepaalde dingen beter op een andere manier beter kan doen. Ook daarvoor biedt Cassie Holmes gelijk de oplossing. Met handige tools en schema's die je kan downloaden van haar site, kan je voor jezelf handige overzichten maken van de tijd en planning. Hierdoor krijg je super fijne overzichten en zie je concreet waaraan de tijd in jouw leven op gaat.


De tijd van je leven is een erg leerzaam, inspirerend en leuk boek. Door de goede wetenschappelijke kennis en inzichten die Cassie Holmes enorm helder en toepasbaar weet te verwoorden, geeft het boek enorme eyeopeners. Daarbij biedt Cassie Holmes gelijk toepasbare en praktische tools om met de tijd van je eigen leven aan de slag te gaan, om hier meer inzicht, structuur en verandering in aan te brengen. Mij heeft ze weten te inspireren en motiveren om bewuster met mijn tijd om te gaan en ik ervaar nu al meer rust en balans.

Mijn waardering: ❤️❤️❤️❤️,5
10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page